Territorial

El més veterà de primera

1a catalana. Per novè any consecutiu el Lloret militarà a primera catalana. Els homes d’Albert Batllosera estan motivats per afrontar aquest curs i aspirar una campanya més a la permanència

El Lloret és l’equip gironí que ha estat més temporades a primera catalana l’última dècada. Aquest ja serà el 9è curs dels de la Selva en la categoria. Albert Batllosera serà el tècnic del conjunt lloretenc per tercer any consecutiu. “El primer objectiu és salvar la categoria. Aquest és el bàsic, el primer. I després, com que som un equip que en principi està assentat en la categoria des de fa anys, doncs bàsicament és intentar fer-ho al millor possible. Sense posar cap nom ni cap número perquè és molt difícil. Però sí que la prioritat és salvar la categoria com abans millor.”

Pel que fa a la plantilla, l’entrenador explica que s’han fet molts canvis respecte a l’any passat, però estan treballant per fer encaixar al màxim de bé totes les peces. “Veig la plantilla motivada. Sí que és veritat que som un equip jove i ens costarà en certs moments. Però penso que el punt aquest d’il·lusió, d’ambició futbolística, de ganes i d’actitud que donen aquests jugadors que han tastat poc primera catalana, espero que ens donin la força necessària per poder fer-ho bé i poder tirar endavant”, explica Batllosera.

El Lloret serà l’encarregat d’aixecar el teló de la primera catalana. Els de la Selva obriran la competició amb un partit a casa contra el Mollet. El primer matx de la lliga serà aquest dissabte, a les cinc de la tarda.

REACCIONS

Som un equip que està assentat en la categoria des de fa anys, i l’objectiu prioritari és salvar la categoria com abans millor
És una competició molt complicada. Hi ha molt bons equips i crec que cada any és més forta
Albert Batllosera
entrenador del lloret
PORTERS
Dani Castilla (sense equip), Marco Madelaine (Palamós)
DEFENSES
Albert Massegú, Edu Poderoso, Xavi Aparicio, Mamadu Sumaray (Llagostera B), Àlex Lobo (Vilassar Mar), Nil Pamies (la Jonquera), Joan Josep de la Peña Zamora (Tordera)
MIGCAMPISTES
Fran Chamizo, Álex Fajardo (Palamós), Dani Gómez (Palamós), Diego Filigrana, Josep Velis, Bader el-Alami, Marc Ávila (Llagostera B)
DAVANTERS
Marc Vilà, Rubén Martínez ‘Peke’, Boris Conde (futbol de base del Llagostera), Raúl Álvarez (Palamós)
BAIXES
Jordi Tuscà, Francesc Gurt, Nil Victoria, Roger Cunill, Albert Puntí, Josep Maria Majó, Ivan Poza, Riky Serralunga, Adri Expósito
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)