Territorial

Tret de sortida d’una nova temporada

FCF. La federació presenta el seu full de ruta, que inclou la celebració d’un partit de les seleccions absolutes

La Federació Catalana de Futbol va presentar ahir el calendari i les directrius que seguirà en el curs 2019/20. El màxim organisme del futbol del país va aprofitar aquesta presentació per afirmar que hi ha prevista la celebració d’un partit de les seleccions absolutes i femenines en un format similar al del curs passat, en què l’equip de Gerard López va jugar contra Veneçuela (2-1) i el combinat de Natàlia Arroyo ho va fer contra Xile (0-0).

Els partits de les seleccions absolutes van ser la cirereta d’una presentació en què l’ens va desgranar un per un tots els actes que farà durant l’any. “Continuarem amb actes que impulsin el nom de la Federació a nivell internacional com ara la Gala de les Estrelles i el partit de la selecció catalana absoluta. Tots els actes que organitzem aposten pel territori per fer que aquesta federació estigui a prop de tots els clubs”, va afirmar el president de la FCF, Joan Soteras. “En nom de la secretaria general de l’Esport expresso la gratitud per la feina que feu, des dels entrenadors dels equips més modestos fins als seleccionadors i directius”, va afirmar el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Pere Vilà. El pla estel·lar d’aquesta temporada per a la Federació Catalana és la campanya Tots som un equip, destinada a reforçar l’Esport amateur en el futbol i el futbol sala i a facilitar-ne la pràctica.

LES REACCIONS

Continuarem amb els actes que impulsin el nom de la FCF a nivell internacional
Joan Soteras
president de la fCF
En nom de la secretaria general de l’Esport expresso la gratitud per la feina que feu
Pere Vilà
representant territorial de l’esport a barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)