Girona

Pedro Porro, l’única operació

El Manchester City no ha cedit cap jugador al Girona, però tot i això sí que hi ha hagut un moviment en què les dues entitats s’han hagut d’entendre: el traspàs de Pedro Porro. L’entitat sky blue, doncs, va ser la que es va emportar aquest estiu una de les peces més cobejades del Girona després del descens i el carriler de 19 anys va passar a ser propietat del club anglès per una xifra que no va transcendir, però que és d’entre vuit i deu milions d’euros. L’operació va insuflar més aire i va permetre al Girona ingressar uns diners que li van donar més marge pel que fa al límit salarial de la plantilla. Quique Cárcel va assenyalar que el fet que el Manchester City l’hagués fitxat no era per una qüestió d’ajuda, sinó de mercat. “Hi havia altres opcions per a Pedro Porro però aquesta també és la que volia el jugador”, va aclarir Cárcel.

El primer en camí invers

Amb el traspàs són 16 les operacions de futbolistes que el Girona i el City han protagonitzat. En 15 ocasions el moviment ha estat d’un jugador que ha deixat la disciplina citizen en direcció a Montilivi, mentre que per primer cop, amb Porro, s’ha fet el camí invers, encara que hagi acabat cedit al Valladolid amb opció de compra.

2015/16
Florian Lejeune Rubén Sobrino Chidiebere Nwakali Pablo Maffeo
2016/17
Pablo Marí Pablo Maffeo Angeliño Tasende
2017/18
Larry Kayode Marlos Moreno Aleix García Douglas Luiz
2018/19
Aleix García Douglas Luiz Patrick Roberts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)