2a divisió FEF

Que Olot sigui una festa

2a divisió B. Els de Raúl Garrido, amb l’objectiu de mantenir-se invictes en aquest inici de curs, reben el Lleida (18 h) enmig de les Festes del Tura

Ahir es va donar el tret de sortida a les Festes del Tura i l’Olot vol arrodonir la celebració amb una victòria aquesta tarda que deixi una ressaca molt dolça per als pròxims dies. “No hi ha millor manera de reivindicar la ciutat que amb el seu equip, un equip que està fent les coses bé i que vol que la gent vingui a festejar amb nosaltres la possibilitat de fer un set de nou”, comenta el tècnic, Raúl Garrido, per esperonar l’afició i com una mostra més de la seva voluntat de mantenir el creixement dels últims anys. “Hem parlat moltes vegades de la voluntat que tenim de fer un pas endavant i la resposta de l’equip és bona, però ara és el moment de fer-lo i fer aquest set de nou seria la certificació”, afirma.

Qui estarà disposat a amargar la festa a l’Olot serà el Lleida, un rival especial per a Raúl Garrido pel seu passat i un dels equips que volen jugar tant sí com no la promoció d’ascens després de la decepció del curs passat. “Han perdut homes importants, però fan la mateixa por o més que els altres anys perquè tenen una gran plantilla i, a més, han perdut un partit que no els tocava. Això ho complicarà encara més, per les ganes que tindran de reivindicar-se després d’un entrebanc”, valora Garrido, que té molt clar que els olotins no s’han d’amagar tot i l’entitat del rival: “Com sempre vull veure un Olot dominador, competitiu i capaç d’afrontar amb garanties totes les fases del joc, és a dir, que amb la pilota tingui continuïtat i profunditat i que quan no tingui la possessió sigui intens i ordenat.”

El partit d’avui serà el primer que els olotins afrontaran amb tota la plantilla, tot i que tindran el dubte fins a última hora de Blázquez, amb algunes molèsties musculars. “Hi ha molt nivell i ara que tenim tota la plantilla ha crescut la competitivitat i la qualitat dels entrenaments. Això és una gran notícia per a l’equip i a mi em posa les coses molt difícils, que és el que volíem des de bon principi, tot i que segurament no seré just”, diu el tècnic.

LA PRÈVIA

Han perdut homes importants però fan la mateixa por o més que els altres anys. A més, tindran ganes de reivindicar-se després de perdre
Vull veure un Olot dominador, competitiu i capaç d’afrontar amb garanties totes les fases del joc
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)