3a divisió FEF

El Reus no paga i queda en mans del jutge

3a divisió. La FCF no podrà aixecar el bloqueig de les llicències dels seus futbolistes i els del Baix Camp perdran el segon partit

El CF Reus Deportiu no va fer ahir el pagament dels 221.000 euros per deutes del seu equip filial i, per tant, avui la Federació Catalana de Futbol (FCF) no aixecarà el bloqueig de les llicències dels seus futbolistes, cosa que comportarà la segona derrota en la lliga per incompareixença de l’equip del Baix Camp i, molt probablement, la seva eliminació de la competició. “No han fet el pagament, ni s’espera que el facin”, revelava ahir, a dos quarts de nou del vespre a aquest diari Oriol Camacho, el secretari general de la FCF. Aquest migdia, doncs, l’equip propietat de Clifton Onolfo no podrà presentar-se al partit que hauria de jugar, contra el Vilafranca, al Municipal reusenc. “Fa molts dies que han esgotat el termini. Ho haurien de fer, a més, amb una transferència, via Banc d’Espanya, al compte corrent de l’AFE. Després, l’AFE hauria de comunicar a la Federació Espanyola de Futbol que ha rebut el pagament del deute i, finalment, la federació espanyola ens hauria de notificar, a nosaltres, l’aixecament del bloqueig de les llicències”, explica Oriol Camacho, tot afegint arguments a les poques possibilitats que avui es disputi el Reus-Vilafranca. “Saben que el secretari general de l’AFE, Diego Rivas, el de la RFEF, Andreu Camps, i jo mateix, estem disponibles a tota hora per fer qualsevol gestió. Però el pagament no es concreta”, hi afegeix.

És de preveure que el CF Reus Deportiu quedi apartat de la competició. En tot cas, la decisió definitiva sobre el futur del club roig-i-negre la prendrà el jutge únic de tercera divisió dimarts que ve al vespre, quan s’acabarà el termini per a les al·legacions, que és de 48 hores.

SITUACIÓ LÍMIT

No han fet el pagament, ni s’espera que el facin. Fa molt que van esgotar el termini
Oriol Camacho
SECRETARI GENERAL DE LA FCF
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)