Superats del tot a Vilassar

Encara no. El Banyoles, que continua sense sumar, pateix des de l’inici i perd amb claredat (3-0) contra un rival amb més intensitat

vilassar 3 banyoles 0

VILASSAR:Monti, Varese, Canelada, Bruno, Borges, Edu Domingo, Eloi, Mendoza (Granero, 70’), Carlos Cano, Pluvins (Raúl Torres, 76’) i Ali (Àlex, 61’).BANYOLES:Bartrina, Sala, Bena, Quimo, Pol, Toni Güell (Andreu, 46’), Via, Èric Gispert, Majó (Turon, 46’), Ferru (Moha, 61’) i Adrià Casanova.GOLS:1-0 (11’) Mendoza. 2-0 (21’) Pluvins. 3-0 (46’) Carlos Cano.ÀRBITRE:Pedro Vozmediano.T.G.:al local Edu Domingo; i al visitant Bena.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

El Banyoles continua comptant els partits del retorn a tercera per derrotes després de perdre ahir amb contundència (3-0) al camp d’un Vilassar que, tot i venir també de 1a catalana, va demostrar que està més preparat a hores d’ara per competir en la categoria.

Els banyolins van protagonitzar dues arribades a l’àrea rival només de començar, però va ser un miratge, perquè des de llavors van ser els locals els que van dur la iniciativa del partit. Ben aviat el Vilassar va tancar el Banyoles a la seva àrea, sobretot en jugades d’estratègia, i va donar feina a Bartrina, que va aturar les primeres com va poder, fins que en el minut 11 Mendoza va clavar un golàs des de la frontal que el porter només va veure passar. L’acció no va tardar a repetir-se, ja que deu minuts després va ser Pluvins qui va aprofitar un refús de Toni Güell per engaltar una volea des de lluny que va tornar a superar Bartrina per posar un 2-0 al marcador que complicava moltíssim el partit al Banyoles. En les dues accions als d’Adam Fontes els va faltar contundència defensiva, i tampoc van estar prou intensos a l’àrea rival quan van tenir ocasions de gol.

Per si no n’hi havia prou, l’inici del segon temps va servir perquè els locals sentenciessin el partit. Només s’havien jugat uns segons quan Carlos Cano, amb potència, va aconseguir marcar el 3-0 definitiu, que feia inútil qualsevol intent de remuntada visitant.

És el pitjor partit que hem fet. El Vilassar ens ha guanyat els duels des de l’inici i no hem agafat el ritme del partit
Hem intentat canviar el sistema al descans però si et fan el 3-0 al minut u el partit s’acaba