3a divisió FEF

Una sagnia per aturar

3a divisió. Tot i que encara amb tranquil·litat, temps i marge de maniobra, el Peralada ha de corregir els problemes defensius per començar a sumar

Amb la fi de la filiació amb el Girona confirmada durant l’estiu, el Peralada ha hagut de refer per complet la plantilla del primer equip. La celeritat en la planificació i les novetats a tots els nivells, fins i tot en el cos tècnic, van convertir la pretemporada xampanyera en un període de construcció que s’està allargant en els primers compassos de la lliga. Després de tres jornades, el Peralada encara no ha estrenat la casella de punts i, tot i que disposa de molt de temps per reaccionar i solidificar més les bases, l’equip dirigit per Albert Carbó ha de corregir les debilitats defensives per deixar de rebre gols amb facilitat. Els xampanyers han encaixat nou dianes en els tres primers partits –vuit en els dos desplaçaments–, una xacra que els està impedint sumar cap punt: “Dins l’equip, al cos tècnic i a tot el club hi ha tranquil·litat. Sabem que hi ha coses que no estem fent bé, les tenim detectades i treballem per posar-hi la solució que ens permeti fer un pas endavant i guanyar partits”, comenta el defensa i capità del Peralada, Sergi Romero.

La planificació a correcuita durant l’estiu, tot i no ser una excusa utilitzada pels de l’Alt Empordà, segur que ha estat un handicap que alenteix el bon rendiment del bloc: “Ha estat una situació complexa però s’ha treballat molt bé a tots els nivells; per tant, el fet de construir l’equip de zero no explica els mals resultats inicials. Hem comès errors defensius que ens han fet encaixar massa gols”, diu Romero, que hi afegeix: “Hem de ser un equip sòlid i que als rivals els costi generar-nos ocasions i també fer-nos gols.”

El Peralada tancarà a casa, diumenge a les 17.30 h contra el Castelldefels la setmana de tres partits. Guanyar ho faria veure tot amb un prisma diferent: “Sumar els tres punts ens aniria bé mentalment i serviria per esvair els possibles dubtes que algú pugui tenir. Hi ha calma, ja que tot just hem començat, però s’ha de sumar”, sentencia.

EL PROTAGONISTA

Sabem que hi ha coses que no estem fent bé, les tenim detectades i treballem per posar-hi la solució que ens permeti fer un pas endavant
Guanyar aniria bé en l’aspecte mental. Hi ha calma, ja que tot just hem començat, però s’ha de sumar
Sergi Romero
capità del peralada
9
gols encaixats.
El Peralada ha rebut tres gols per partit en les tres primeres jornades de lliga.

Medina, en canvi, comença activat

La nota positiva en les tres primeres jornades del Peralada ha estat el bon rendiment de cara a gol que està tenint el seu davanter de referència. Marc Medina és un dels tres màxims golejadors del grup cinquè amb tres dianes després de fer un doblet en l’últim matx al Feliu i Codina contra l’Horta (4-2). Desgraciadament, les tres dianes de Medina no han pogut ajudar el seu equip a sumar cap punt, ja que han servit per maquillar les dues golejades que els alt-empordanesos han encaixat en els dos desplaçaments. Tot i arribar a pocs dies de l’inici de la lliga i no fer la pretemporada amb l’equip –pertanyia al Llagostera fins que va rescindir–, Medina s’ha adaptat al grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)