1a femenina

L’objectiu és la permanència

1a estatal femenina. El Sant Pere Pescador començarà demà la lliga al camp del Vic amb molts interrogants després d’una pretemporada en què no ha pogut treballar gaire. Ahir els empordanesos van signar un conveni amb el Girona

El Sant Pere Pescador torna a estar d’estrena. Després de debutar el curs passat a segona divisió aquest cap de setmana començarà la temporada a la primera estatal, la tercera categoria del futbol femení després de la reestructuració d’aquest estiu. Les altempordaneses, que debutaran diumenge al camp del Vic Riuprimer, només se centren en la permanència, tot i que són conscients que l’exigència serà inferior a la del curs passat. “El nivell de la lliga baixarà perquè han marxat equips potents, però per a un club com el nostre és un gran èxit i un honor representar tota la província”, destaca el tècnic del Sant Pere Joan Pont.

El gran handicap del Sant Pere és que la pretemporada de l’equip ha estat escassa per l’absència de moltes jugadores. “Anem justes, de moment, així que haurem de fer la pretemporada en plena competició i anar veient quina resposta donem amb el pas de les jornades”, comenta el tècnic.

Acord amb el Girona

Després de diversos dies negociant els punts d’un conveni entre els gestors, finalment el Sant Pere i el Girona van acordar ahir signar un vincle de col·laboració que assegura la viabilitat econòmica dels altempordanesos. A més, els de Montilivi es guarden un dret d’absorció que haurien d’executar abans del 30 de juny del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)