Territorial

Insistència sense premi

Divisió d’honor juvenil. El Girona fa patir de valent el Barça en la segona part, però li falta encert al davant i surt de Sant Joan Despí sense puntuar, tot i haver fet mèrits per aconseguir-ho

barça 1 girona 0

FC BARCELONA:Arnau Tenas, Adrià (Rosanas, 45’), Mika, Igor (Arnau Solà, 60’), Balde (Antonio Sola, 80’), Álvaro Sanz, Nils, Antonio Jesús, Peke (Soldevila, 46’), Nico i Konrad.GIRONA:Joel Ruiz, Joel Luna, Aitor (Marc Granero, 50’), Manel, Ignasi, Unai, Ilyas, Jandro (Pau Víctor, 73’), Castro (Turmo, 55’), Mate i Valverde (Suliman, 68’).GOLS:1-0 (30’) Nico.ÀRBITRE:Pol Godia Solé.T.G.:Antonio Jesús, del Barça, i Jandro, del Girona.T.V.:Al tècnic blaugrana, Víctor Valdés, per haver dit “ves-te’n a la merda” a l’assistent (91’).

El Girona buscava un cop d’efecte a la ciutat esportiva del Barça que contrarestés l’empat de la primera jornada contra l’Osca i no ho va aconseguir per ben poc. El conjunt d’Àlex Marsal va fer un molt bon treball i va merèixer puntuar, però li va faltar encert en els metres finals per superar el porter Arnau Tenas, un dels protagonistes destacats del partit.

La primera part va ser tranquil·la, sense gaires aparicions rellevants a cap de les dues àrees. El Barça va assumir el domini de la pilota, però amb circulació al centre del camp i dificultats per progressar a partir de tres quarts de camp. De fet, la primera ocasió clara del conjunt de Víctor Valdés va acabar amb l’1-0, en una bona combinació entre Nico i Antonio Jesús que el primer va resoldre amb un xut des de la frontal de l’àrea (30’). Fins al descans, el Girona només va tenir una arribada amb cara i ulls, en un tres contra dos que no va saber definir.

La segona part va començar amb una entrada a l’àrea de Castro, que va estar més atent que el central però després no va trobar rematador (52’). Just després, a l’altra àrea, Joel Ruiz va treure amb encert un xut de Nils. De mica en mica, el conjunt blanc-i-vermell va anar guanyant terreny per mirar d’empatar. Ilyas i Jandro no es van acabar d’entendre en una ocasió clara (66’). Ilyas va reclamar penal en una acció que el defensa rival va resoldre bé (71’). I poc després, els gironins en van tenir una de clamorosa, amb un altre xut d’Ilyas que Arnau Tenas va treure amb una gran intervenció (76’). El porter local va tornar a estar encertat en treure un xut des de fora l’àrea de Mate (81’). Ja en la recta final, el Barça va tenir una bona ocasió per resoldre el matx, però el xut de Konrad va sortir desviat. La incertesa es va mantenir fins al temps afegit, en què el tècnic local, Víctor Valdés, va ser expulsat per protestar una falta fora l’àrea que els gironins van executar sense encert.