1a femenina

Patinada abans del xoc contra l’Atlético

1a divisió femenina. El Barça afrontarà el partit del proper dissabte amb desavantatge en la classificació

RAYO 1 BARÇA 1

RAYO VALLECANO:Larqué, Guerrero, Pilar García, Andújar, Iris, Sheila, Auñón, Sáez, Bulatovic (Ángeles, 81), Eva Alonso i Paula Fernández (Chule, 67’).BARCELONA:Paños, Van der Gragt, María León, Hermoso, Mariona, Hamraoui (Patri, 61’), Alexia, Aitana (Oshoala, 45’), Leila (Falcón, 45’), Graham i Candela (Marta, 71’).GOLS:1-0 (58’) Auñón, de penal. 1-1 (83’) Jennifer Hermoso, de penal.ÀRBITRA:Beatriz Arregui.T.G.:A la local Sheila, i a les visitants Hamraoui, Oshoala i María León.T.V.:A la local Iris (91’), per doble amonestació.PÚBLIC:925 espectadors a l’estadi de Vallecas.

El Barça va ensopegar per primera vegada en la temporada, sis dies abans del xoc contra l’Atlético. En la primera sortida, el conjunt de Lluís Cortés es va haver de conformar amb un empat, convertit per Hermoso en el tram final.

El Rayo semblava un rival de joguina per a les blaugrana que, en els primers minuts, van gaudir d’ocasions clares, com ara un xut a la fusta de Leila o dos serveis a boca de canó de Hansen i Hamraoui que es van estavellar a la defensa local. A poc a poc, les locals es van recompondre, van activar la nombrosa i solidària defensa i van anestesiar el Barça, que no va aconseguir tornar a apropar-se amb perill en la resta del primer temps.

En el descans, Cortés va moure la banqueta per fer entrar Oshoala i Falcón, més pólvora ofensiva, però el primer cop el va donar el Rayo amb un penal d’Alexia a Paula que Auñón va transformar. El partit va pujar de revolucions i, a set minuts per al final, Hermoso va marcar des dels onze metres posant l’empat. El Barça va jugar tot el temps afegit amb una jugadora més (Iris va aplaudir a la cara de l’àrbitre quan va decretar vuit minuts afegits) però no ho va poder aprofitar.