2a divisió FEF

Debuts molt esperançadors

Bon paper. Els dos joves futbolistes cedits pel Barça van ser titulars al Castàlia i van jugar el seu primer partit a segona B i amb l’Olot

L’Olot va caure per la mínima al Nou Castàlia contra el Castelló. Si bé de les derrotes poques conclusions positives se’n solen extreure, pel conjunt de la Garrotxa, els debuts d’Arnau Comas i de Peque van deixar una bona impressió al cos tècnic i als aficionats. Els dos joves futbolistes de 19 anys cedits pel Barça van quallar una bona actuació en tot just el seu primer partit a la categoria. El cassanenc Arnau Comas va completar els 90 minuts partint des del lateral dret, una posició nova per a ell, mentre que Peque va jugar els 78 minuts que va estar damunt el terreny de joc escorat a la banda esquerra de l’atac.

“Són jugadors joves que tenen l’objectiu de progressar i que han vingut amb una predisposició molt positiva. Tenen marge de creixement i venen cedits d’un dels millors clubs del món, per tant, se’ls pressuposa moltes virtuts que han d’anar treballant”, comentava el tècnic de l’Olot Raúl Garrido a la conclusió de l’enfrontament contra el Castelló. El valencià va sorprendre a tothom introduint els dos joves a l’onze formant un 4-3-3 diferent a l’habitual 3-4-2-1: “Estic content per haver debutat a segona B i amb l’Olot. He intentat fer el que m’ha demanat el tècnic, ha estat una llàstima perdre”, deia Peque després de la derrota al Castàlia.

Per a Arnau Comas, debutant i en una posició no habitual, el debut a Castelló també va ser positiu: “M’he sentit còmode i amb molt de suport dels companys. Per mi tot és nou però estic encantat a l’Olot”, sentenciav.

Avui, ressonància a Pedro

Si els debuts de Comas i Peque van ser una nota positiva en la derrota de l’Olot, l’aspecte encara més negatiu, a més de no sumar cap punt, va ser la lesió de Pedro del Campo. Els gestos de dolor i el fet d’abandonar el terreny de joc en llitera van fer presagiar el pitjor, però al final del matx, el futbolista va marxar pel seu propi peu de l’estadi. Tot i que sembla que no serà una lesió greu, el migcampista figuerenc es farà avui una ressonància per saber l’abast de la lesió concreta i demà tindrà els resultats pertinents. De moment, el genoll està inflamat i el futbolista té problemes per recolzar la cama a terra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)