3a divisió FEF

Vilatenim necessita una victòria

3a divisió. La Unió rep a les 16.30 h la visita de l’Europa amb el fitxatge de Pol Blay

El pobre balanç de només un punt després de quatre jornades ha fet disparar les primeres alarmes a Figueres, i és que si els figuerencs no guanyen aquesta tarda a casa contra l’Europa (16.30 h) el primer partit del curs es quedaran com a cuers en solitari. Els dos equips es coneixen bé, ja que es van enfrontar en l’últim amistós de pretemporada, que va acabar amb empat a dos. El tècnic Xavi Agustí tindrà les baixes del lesionat Pol Tarrenchs i del sancionat Sergio Álvarez.

Qui sí que estarà a disposició del tècnic serà Pol Blay, que feia dies que s’entrenava amb la resta de l’equip i ahir va ser anunciat com a nova incorporació, la segona de la setmana després del fitxatge de Carles Coto. El jove migcampista ve d’un curs en blanc i durant la pretemporada ha jugat amb el Peralada. Precisament al club xampanyer hi va jugar fa dues temporades cedit pel Girona, on havia acabat l’etapa juvenil. No va tenir gaire protagonisme a 2a B i va acabar el curs a la Pobla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)