3a divisió FEF

Amb l’alegria d’haver estrenat el caseller

3a divisió. El Banyoles, que tanca el fitxatge de Nil Congost, visita el camp del Cerdanyola (12h) carregat de moral després del triomf contra la Unió

El Banyoles ha viscut una setmana d’alegria després d’haver estrenat el caseller de victòries amb el triomf diumenge passat contra el Figueres (1-0) i aquest migdia, al camp del Cerdanyola, confia en donar continuïtat a les bones sensacions que va transmetre i sumar algun punt que li eviti caure en la zona de descens –el Peralada descansa i té els tres punts assegurats perquè li tocava jugar contra el Reus. Sumar, però, no serà un objectiu fàcil i és que els vallesans han començat la temporada en un molt bon estat de forma i estan en la part mitja alta de la classificació amb 7 punts, havent perdut només contra L’Hospitalet. A més, el tècnic Adam Fontes tindrà una baixa important, la del lateral Ferrussola per lesió.

Amb un nou reforç

En l’expedició per viatjar a Cerdanyola ja hi serà el defensa Nil Congost, que ahir va fitxar per l’equip d’Adam Fontes. El central banyolí va jugar el curs passat amb els del Pla de l’Estany –17 partits de titular amb 2 gols– però a l’estiu va fitxar per L’Escala, amb qui havia començat la temporada a 1a catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)