Una reacció que val un bon punt

Es refan. El Banyoles empata gràcies a un gol de Henry, quatre minuts després de rebre l’1-0

cerdanyola 1 banyoles 1

CERDANYOLA:Marc Briones, Manso, Pau López, Javi Lara, Javi López, Cano (Nils, 65’), Liñares (Sosa, 56’), Roger, Dani Martí, Torres i Alberto (David López, 45’).BANYOLES:Bartrina, Bena, Genís, Quimo, Pol, Andreu, Via (Toni, 73’), Bech (Sala, 84’), Èric Gispert, Henry i Turon (Moha, 63’).GOLS:1-0 (30’) Javi López. 1-1 (34’) Henry.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:a Andreu, Dani Martí, Cano, Via i Pau Lopez.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal de les Fontetes de Cerdanyola.

El Banyoles va aconseguir un bon punt en la visita a Cerdanyola. Els vallesans es van avançar en el minut 30, però una bona reacció va permetre als banyolins empatar de seguida (34’).

En els primers compassos del partit, el Cerdanyola va pispar la possessió al Banyoles, que, això sí, mantenia l’ordre i la solidaritat en defensa.

Els locals apostaven tot el seu joc ofensiu a les jugades d’estratègia o a les centrades –Alberto va rematar amb el cap per damunt del travesser (3’) i Javi López va fer treballar Bartrina (28’)–. Just en la mitja hora de joc, una arribada per la banda dreta va permetre a Javi López rematar amb el cap sol a dins de l’àrea petita i superar Bartrina per fer l’1-0. Els d’Adam Fontes van reaccionar de meravella al gol. Primer Bena gairebé marca després d’una jugada assajada i en el minut 34 una passada a l’espai de Bech la va endreçar a dins Henry, que no va fallar davant del porter local.

En la segona part, el Cerdanyola va continuar dominant però sense prou profunditat per generar perill. Per al Banyoles, Èric Gispert va estar a punt de marcar després d’una centrada de Pol al segon pal (55’), i Henry i Moha també van avisar Marc Briones amb xuts des de la distància.