La primera ja és aquí

Per fi. El Figueres supera l’Europa i lliga la primera victòria del curs. Un gol d’Iván Vidal, un doblet de Pepu, i Embela, que va aturar un penal, la clau

FIGUERES 3 EUROPA 1

FIGUERES:Embela, Genís Balaguer, Oriol Ayala, Gallardo, Joel Arumí, Bora, Marc Gelmà (Pol Blay, 85’), Gabri Vidal (Dubasin, 68’), Modest, Iván Vidal (Ousman, 76’) i Pepu Soler.EUROPA:Marc Priego, Pastells, Àlex Gutiérrez, Àlex Cano, Gabri López (Prats, 69’), Uri González, Jordi Cano (Kilian, 78’), Alberto González, Jordi Martínez (Joel, 61’), Alfons Serra i David Jiménez.GOLS:1-0 (35’) Pepu Soler. 1-1 (55’) Alfons Serra. 2-1 (72’) Iván Vidal. 3-1 (87’) Pepu Soler.ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:a Gabri Vidal, Gallardo, Oriol Ayala, Pol Blay, Àlex Cano, Alfons Serra, David Jiménez i Alberto González.PÚBLIC:uns 400 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

El Figueres va aconseguir contra l’Europa la primera victòria en la lliga, que esvaeix els fantasmes i li permetrà continuar treballant amb tranquil·litat (3-1). Dues dianes de Pepu Soler, una altra d’Iván Vidal i l’aturada d’un penal d’Embela amb l’1-0 van fer possible la primera alegria per al bàndol de la Unió.

El partit va començar animat i, de seguida, els dos equips van avisar el contrari amb xuts des de la llarga distància –Pepu va tenir la més clara després d’un rebot, però la rematada va sortir per damunt del travesser (12’)–. Amb els de l’Alt Empordà controlant el matx i l’Europa intentant trenar contraatacs, va arribar la primera diana de Pepu Soler. El porter visitant no va blocar la pilota després d’una centrada i Pepu va aprofitar l’embolic per fer avançar els seus (35’).

Embela hi diu la seva

La segona part va començar amb un penal en contra del Figueres per unes possibles mans de Gallardo (49’). El porter de la Unió, però, va aturar el llançament d’Alfons Serra, que només cinc minuts més tard sí que va poder empatar aprofitant un servei de banda (55’).

Els alt-empordanesos van aguantar l’embranzida dels escapulats després del gol i en el 72 Iván Vidal va tornar a fer avançar els de Xavi Agustí. El davanter va provar un primer xut però la defensa el va bloquejar, el mateix Vidal va aprofitar el refús per posar la pilota lluny de l’abast de Priego. Amb el 2-1 els papers van canviar i va ser la Unió qui va intentar sentenciar amb un contraatac, i ja a les acaballes Pepu Soler va fer el seu doblet de gols per establir el 3-1 definitiu d’un enfrontament que també va significar el debut amb el Figueres del flamant fitxatge Pol Blay, que va disputar els últims cinc minuts.

Estem contents perquè ens hem tret l’espina de l’últim partit i hem aplicat la intensitat que calia
Xavi Agustí
entrenador del figueres
L’equip ha fet un partit molt complet, l’hem sabut madurar i generar transicions interessants. Al grup li anirà molt bé aquesta victòria