2a divisió FEF

Reacció a temps del Nàstic

2a divisió B. L’equip de Xavi Bartolo iguala un 0-2 (40’) en contra gràcies als gols d’Albarran, al primer temps, i Perone, al segon, que neutralitzen la feina i la puntualitat del Cornellà

NÀSTIC 2 CORNELLÀ 2

NÀSTIC DE TARRAGONA:Bernabé, Albarrán (Pereira, 79’), Juan Rodríguez, Goldar, Perone, Bonilla, Petcoff, Viti (Carreón, 46’), Brugué (Habran Jr., 72’), Pedro i Ballesteros.CORNELLÀ:Ramón, Prats, Robles, Baro, Javi Jiménez, Fer Pina, Nana, Eloy Gila, Abde (Guzmán, 70’), Lobato (Fall, 83’) i Pablo Fernández (Becerra, 60’).GOLS:0-1 (5’) Pablo Fernández. 0-2 (40’) Abde, de penal. 1-2 (43’) Albarrán. 2-2 (80’) Perone.ÀRBITRE:Carbonell Hernández.T.G.:als locals Perone, Albarrán, Goldar, Viti, Carreón, Ballesteros i Habran Jr., i als visitants Fer Pina, Pablo Fernández, Nana i Robles.TV.:al visitant Prats per doble groga.PÚBLIC:3.532 espectadors.

El Nàstic va sumar el primer punt a casa i encadena dos partits sense perdre, un fet remarcable tenint en compte el mal inici de l’equip de Bartolo. Al davant, el Cornellà hi va plantar cara però als de Romo encara els costa transformar la seva brega en victòries. Els grana van haver de remar contra corrent durant el matx ja que, més enllà de les fluctuacions dels mereixements, el marcador indicava un 0-2 a cinc minuts del descans.

El conjunt verd es va avançar molt aviat gràcies a una passada interior que Pablo Fernández va caçar dins de l’àrea per anotar la primera diana. Era la primera arribada del Cornellà i no n’hi va haver gaires més perquè el Nàstic va reaccionar després del gol i va començar a atacar amb fruïció. La millor oportunitat dels locals va ser una centrada d’Albarrán que Pedro va enviar, amb el cap, fora lleugerament desviada.

En ple domini, el Cornellà es va rebel·lar i va provocar un penal, dubtós, que Abde va transformar en el segon gol. Però no van passar ni tres minuts quan Albarrán va caçar una jugada en el segon pal i va apropar el seu equip.

El Nàstic hauria pogut empatar fins i tot abans del descans. Els grana, però, van aglutinar la possessió durant tot el segon temps i haurien pogut marcar en una gran oportunitat de Ballesteros que Ramon va aturar. En el minut 80, els locals van capitalitzar el domini en la diana del central Perone, que va rematar a gol una falta lateral servida per Bonilla. Ja en el temps afegit, Pedro va perdonar el gol del triomf amb un xut fluix després d’una passada en profunditat.