3a divisió FEF

PEPU SOLER

DAVANTER DEL FIGUERES (3A DIVISIÓ)

“Aquest inici no el volia ningú”

El davanter de la Unió confia que la primera victòria del curs sigui “un primer pas per canviar la dinàmica”

“He notat molt canvi de nivell de 1a catalana a 3a però sabia que el gol arribaria”, diu l’autor d’un doblet

Josep Pepu Soler (13 de febrer del 1996, Bellcaire d’Empordà)va ser el gran protagonista del partit entre el Figueres i l’Europa que va significar el primer triomf dels figuerencs aquesta temporada després d’un inici realment complicat, amb un punt de dotze possibles, i és que el davanter va marcar els seus primers dos gols amb la Unió i a tercera, una categoria on debuta aquesta temporada.

Per fi va arribar la primera victòria per al Figueres. El vestidor se sent alleugerit?
Al darrere d’aquesta victòria hi ha moltíssima feina. Aquest inici de lliga que hem tingut, amb tres derrotes i un empat, no el volia ningú i teníem l’espina clavada de sentir que treballàvem i ens entrenàvem bé però que després això no es reflectia als partits, per això crec que aquesta victòria ens haurà anat molt bé i serà un bon primer pas per canviar la dinàmica.
Què els havia faltat en les primeres quatre jornades?
Es fa difícil de dir, però l’equip és molt nou i, tot i que feia moltes setmanes que ens entrenàvem junts, segurament encara no estàvem amb ritme de competició i això ha fet que ens hagi costat alguns partits adaptar-nos.
A més la plantilla continua creixent, amb l’arribada de Carles Coto i Pol Blay.
Ja fa temps que s’entrenaven amb nosaltres i són dos jugadors que ens poden anar fenomenalment bé. Tenen experiència en categories més altes i només als entrenaments ja veus que donen un plus de qualitat al joc.
Com vostè, hi ha molts jugadors que no tenien experiència a la categoria. Es nota?
Pot ser que s’hagi notat en aquest inici perquè ens ha faltat l’experiència en moments puntuals que decideixen un partit. Jo he trobat un gran canvi de nivell entre 1a catalana i 3a, sobretot de qualitat i velocitat en el joc. En aquesta categoria cada control o passada que falles et perjudica moltíssim i ho pagues car.
Quin objectiu els ha marcat el club?
Ens el marcarem nosaltres. No hem començat bé però la lliga és molt llarga i la plantilla lògicament vol ser a dalt. A partir d’aquí veurem com evolucionem i en quina situació estem, si més amunt o més avall, i ens canvien els objectius.
Tornant al partit, els seus gols van ser decisius. Suposo que no podria estar més content.
Encara no m’havia pogut estrenar però sabia que el futbol va així i que la constància, l’esforç i els entrenaments acaben donant el seus fruits. Ara que ja m’he pogut estrenar espero continuar ajudant l’equip amb el màxim de gols possible.
Nota la pressió després de venir d’un gran any, amb 23 gols, a Palamós?
Pressió no, perquè el tècnic m’ha donat molta confiança i els companys també, i és que hem format un gran grup. El suport era total i sabia que en un moment o altre acabaria marcant i ajudant l’equip.
El gol amb jugadors com vostè, Sergio Álvarez i Ivan Vidal no hauria de ser un problema.
Si ho és serà un mal senyal perquè voldrà dir que les coses ens van malament. Però no només per nosaltres tres. Hi ha jugadors que no són davanters però que tenen molta arribada des del mig del camp. Gelmà, per exemple, ja ho ha demostrat i segur que també ho veurem en Carles Coto quan debuti.
Què espera d’aquesta temporada en l’aspecte personal?
Espero poder jugar tot el curs sense tenir lesions i fer el màxim de gols possible per ajudar l’equip a complir els objectius.
Però en dos cursos ha saltat de 2a catalana amb el Girona B a 3a. Espera continuar escalant?
Tant de bo ho pogués fer i jugar en alguna categoria superior perquè jo em considero un jugador molt ambiciós que no es conforma mai amb el que aconsegueix, però això veurem si pot arribar a còpia de treballar cada dia i tenir constància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)