2a divisió FEF

Els filials, una llosa per al Llagostera

Pobre balanç. Els blau-i-vermells, que encadenen dues derrotes, només han guanyat dos dels últims 23 partits contra equips filials

Després d’un inici amb tres jornades d’imbatibilitat, el Llagostera ha encadenat dues derrotes, a casa contra el Vila-real B (0-3) i al camp de l’Atlètic Llevant (1-0). Aquestes dues ensopegades han recordat vells fantasmes que va acompanyar els llagosterencs en l’anterior etapa en la categoria de bronze, just després de baixar de segona A. I és que no és capaç de trobar la tecla contra els filials. De fet, els tres partits que no ha guanyat aquest curs són els que ha disputat contra filials, i és que abans de les dues derrotes consecutives havia empatat, en la segona jornada, a casa contra l’Eixea (2-2), que aquesta temporada és el filial de l’Osca.

Aquest mal no és una novetat d’aquesta temporada. El curs del descens a tercera, el 2017/18, els llagosterenc ja van tenir problemes per guanyar els partits contra els filials i només van ser capaços de sumar els tres punts en el duel al camp del Deportivo Aragó, que en aquell moment ja tenia els dos peus a tercera. A banda d’aquell partit, contra els filials els homes dirigits per Òscar Álvarez van empatar cinc partits i en van perdre dos. Els números, però, encara van ser pitjors la temporada anterior, amb Alsina a la banqueta, i és que dels sis filials que es van trobar en la lliga només van ser capaços de superar l’Atlètic Llevant al municipal (2-0). En els altres onze partits els gironins van firmar un balanç nefast, de quatre empats i set derrotes, entre les quals destaquen les contundents golejades que van rebre al camp del Mallorca B (4-0), del Barça B (4-0) i del Vila-real B (4-1).

Temporada 2016/17
Llagostera - Espanyol B 1-1
Llagostera - Vila-real B 2-2
Mallorca B - Llagostera 4-0
Llagostera - Barça B 0-2
Atl. Llevant - Llagostera 2-0
Llagostera - V. Mestalla 1-1
Espanyol B - Llagostera 2-0
Vila-real B - Llagostera 4-1
Llagostera - Mallorca B 0-1
Barça B - Llagostera 4-0
Llagostera - Atl. Llevant 2-0
V. Mestalla - Llagostera 1-1
BALANÇ 1V 4E 7D
Temporada 2017/18
Vila-real B - Llagostera 0-0
Llagostera - V. Mestalla 2-2
Llagostera - Dep. Aragó 2-2
Peralada - Llagostera 1-0 Llagostera - Vila-real B 2-2
V. Mestalla - Llagostera 1-0
Dep. Aragó - Llagostera 0-1
Llagostera - Peralada 0-0
BALANÇ 1V 5E 2D
Temporada 2019/20
Llagostera - Eixea 2-2
Llagostera - Vila-real B 0-3
Atl. Llevant - Llagostera 1-0
BALANÇ 0V 1E 2D
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)