2a divisió FEF

I al final, justícia

2a divisió B. L’Olot empata ‘in extremis’ a la Nova Creu Alta amb un gol de penal d’Hèctor en el 86’. Els vermells havien dominat gran part del partit

sabadell 1 olot 1

SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Capó, Pajarero (Edgar, 86’), Grego, Ozkoidi; Ángel, Adri Cuevas, Boniquet (Acedo, 81’); Lanzarote (Boris Garrós, 62’) i Néstor Querol.OLOT:Ballesté; Blázquez, Alan Baró, Carles Mas, Chavarría; Comas, Masó (Natalio, 52’), Eloi Amagat; Soler (Arimany, 82’), Xumetra (Kilian, 64’) i Hèctor Simón.GOLS:1-0 (42’) Lanzarote, de penal. 1-1 (86’) Hèctor Simón, de penal.ÀRBITRE:Huerta de Aza.T.G.:als locals Ángel, Adri Cuevas i Boniquet, i als visitants Masó, Comas, Hèctor Simón i Chavarría.PÚBLIC:2.724 espectadors.

El futbol hauria estat excessivament cruel amb l’Olot si el partit s’hagués acabat en el minut 86. Els de Raúl Garrido perdien després de l’enèsim bon partit a fora de casa i el sentiment de frustració que arrossegaven de la Nucia els acompanyava també a la Nova Creu Alta. El Sabadell se n’aprofitava i ja es veia amb tres punts caiguts del cel, però quan el temps afegit era a la cantonada, un penal beneït sobre Kilian Grant va fer una mica de justícia.

L’especialista Hèctor Simón va ser l’encarregat de transformar la pena màxima i de traduir el domini de l’Olot en com a mínim un gol en el marcador. No podia ser ningú altre: el migcampista de Llançà va ser el gran protagonista del partit. Garrido el va situar de fals davanter centre durant tota la primera meitat i ell va respondre intentant acabar totes les pilotes que li van arribar. Va enviar una rematada de cap al lateral de la xarxa i un xut a l’àrea petita, a boca de canó, al cos del porter. Ian Mackay va veure el perill molt a prop, però qui va disparar primer va ser el seu Sabadell.

Els arlequinats es van espolsar el domini en el joc de l’Olot a tres minuts del descans, quan Arnau Comas va cometre un penal innocent. Va agafar Néstor Querol en la disputa per una centrada lateral i l’àrbitre, molt a prop de la jugada, no va dubtar a assenyalar el punt dels onze metres. Manu Lanzarote va assumir la responsabilitat i va batre Pol Ballesté per alt amb un bon xut.

Tot i el cop dur de l’1-0, l’Olot no va abaixar els braços. Just en la jugada següent, Xumetra va encarnar la resistència olotina amb una bona acció a dins l’àrea. Va superar Pajarero per velocitat i va rebre un penal que l’àrbitra no va veure clar. Indignats, els olotins van marxar al vestidor i, més motivats, a la segona part, van sortir al camp amb el gol de l’empat entre cella i cella. Els va costar déu i ajuda trobar-lo, però en el 86’, Kilian va trobar petroli a dins l’àrea. Hi va entrar amb avantatge, va fer un retall i, en l’acció, va rebre el penal que Hèctor va convertir en l’1-1 definitiu.