Territorial

El Girona vol canviar el rumb a la Dani Jarque

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal visiten l’Espanyol (18 h) obligats a sumar després de la derrota contra l’Stadium

Després de cinc jornades el Girona només ha sumat quatre punts i és dotzè, fora de la zona de descens, tot i tenir els mateixos punts que l’antepenúltim. Per això, i després del cop dur que va suposar la derrota contra l’Stadium (1-2) en un partit que els gironins tenien molt controlat, el Girona necessita fer un cop de timó i canviar la dinàmica com més aviat millor. No serà gens senzill, i és que els d’Àlex Marsal visiten a les sis de la tarda l’Espanyol a la ciutat esportiva Dani Jarque. Els blanc-i-blaus han començat la temporada a bon nivell. Són un dels tres equips que encara no han perdut –el Barça i el Saragossa són els altres dos– i a casa han guanyat els dos partits que hi han jugat. Els precedents, però, són favorables, i és que el Girona fa dues temporades que guanya al camp de l’Espanyol i espera mantenir viva la ratxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)