2a divisió FEF

Que vingui la tercera

2a divisió B. El Llagostera rep la visita del Sabadell (18 h) en el primer dels dos partits consecutius que jugarà a casa per mirar d’allargar la bona ratxa

El Llagostera viu un gran moment de forma després d’encadenar per primera vegada aquesta temporada dues victòries i haver escalat fins a la cinquena posició. Amb aquesta gran inèrcia els llagosterencs afrontaran avui un dels tests més difícils amb la visita al municipal del Sabadell, que hi arriba després d’empatar a casa contra l’Olot i d’enllaçar sis partits sense conèixer la derrota –els vallesans només van perdre en la primera jornada contra el Castelló (0-2). “Serà un partit complicadíssim perquè el rival és de màxima dificultat”, destaca el tècnic, Oriol Alsina, que agraeix arribar a aquest partit amb un bon coixí de punts: “Venir d’una bona dinàmica com la que tenim et dona més tranquil·litat per afrontar aquests partits perquè quan ho fas necessitat de punts és molt més complicat donar el millor de tu.”

El del Sabadell serà el primer partit dels dos consecutius que hauran d’afrontar a casa, però a Llagostera no es volen posar fites gaire altes. “El nostre únic objectiu és la permanència i, per tant, no ens podem moure del partit a partit. Un cop acabi el partit ja mirarem d’afrontar el del Barça B, però de moment ens hem de centrar només en el Sabadell, que ja serà un partit prou complicat on segur que hi haurà moments per als dos equips i en què haurem d’aprofitar els nostres”, diu el tècnic d’Arenys.

La recepta per guanyar el Sabadell no la sap ningú, però el Llagostera l’intentarà batre amb la seva intensitat habitual. “Hem d’estar al cent vint per cent o no podrem sumar”, comenta Alsina, que destaca la llarga llista de virtuts que li veu, al Sabadell: “És un equip d’una altra lliga respecte a nosaltres, que aspira a estar en les posicions capdavanteres mentre que nosaltres lluitarem per no baixar. Per mi ara mateix és un dels equips més complicats de la lliga, segurament al nivell de com acabaran sent l’Hèrcules o el Nàstic quan agafin més ritme. La plantilla és de màxim nivell i estan molt i molt ben treballats. Et poden arribar per bandes amb laterals i extrems ràpids, tenen molta qualitat al mig del camp, a davant tots et poden fer mal si et despistes un moment i amb Lanzarote tenen el millor jugador en estratègia de la lliga.” Per al partit d’avui Alsina recuperarà Lucas Viale, però Aimar, Pitu i Maymí continuen lesionats.

LA PRÈVIA

El Sabadell és un dels equips més complicats de la lliga. La plantilla és de màxim nivell i estan molt i molt ben treballats
Venir d’una bona dinàmica et dona més tranquil·litat per afrontar aquests partits
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)