Territorial

El Girona surt golejat del feu de l’Espanyol

Divisió d’honor juvenil. L’equip orientat per Àlex Marsal, que competeix en una espectacular primera part, acaba sucumbint contra un conjunt blanc-i-blau superior

ESPANYOL 5 GIRONA 2

ESPANYOL:Juanvi, Lachèvre, Merchán (Carmona, 71’), Sanchís, Recasens, Villahermosa, Rubén (Roger, 65’), Gori (Padilla, 80’), Julian (Max, 67’), Julen i Jofre.GIRONA:Joel, Blanco, Manel, Aitor, Marc Granero (Alejandro, 67’), Gerard, Valverde, Nil (Unai, 58’), Turmo (Castro, 50’), Mate i Suli.GOLS:1-0 (5’) Merchán. 1-1 (17’) Gerard. 2-1 (28’) Julian. 2-2 (36’) Mate, de penal. 3-2 (40’) Lachèvre. 4-2 (50’) Jofre. 5-2 (91’) Jofre.ÀRBITRE:Subirats Matamoros.T.G.:als locals Julen, Villahermosa i Sanchís; al visitant Nil.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

No va poder el Girona tornar al camí del triomf. El conjunt blanc-i-vermell, que suma quatre punts després de sis jornades disputades, va caure a la ciutat esportiva Dani Jarque contra un contundent Espanyol que el va acabar golejant (5-2), després d’una primera part molt vistosa, espectacular i farcida de dianes.

I és que fins a cinc n’hi va haver en els primers 45 minuts. En l’intercanvi de cops que va suposar el primer acte, en què cada acció atacant tenia la seva resposta a l’àrea contrària, l’Espanyol es va avançar tres vegades i el Girona va respondre amb l’empat en les dues primeres. D’aquesta manera, els gols dels blanc-i-blaus Merchán i Julen, els van neutralitzar primer Gerard i després Mate, de penal, fins que Lachèvre va fer el 3-2 abans del descans.

I just després de l’inici del segon temps van pràcticament esvair-se les possibilitats del Girona, amb el quart de l’Espanyol, obra de Jofre. Tot i això, van estar a punt de tornar a entrar en el partit els gironins amb un xut al pal de Valverde, però no els va acompanyar la fortuna i els blanc-i-blaus van acabar dominant i sentenciant amb una altra diana de Jofre en el temps afegit.