Un golàs només començar condemna el Banyoles

3a divisió. Luis Gaudioso, amb una gran diana en el minut 1, acaba decidint un partit en què el Banyoles compromet l’Horta, un dels equips més potents del campionat

banyoles 0 HORTA 1

BANYOLES:Bartrina, Quimo, Bech, Sala, Moreno (Mohamed, 79’), Henry, Turon, Genís (Casanova, 46’), Toni (Viade, 46’), Èric i Nil.HORTA:Yaman, Albert (Rafael, 46’), Castillo, Arnau, Vives, Adrià, Luis Gaudioso, Marc (Barrera, 78’), Bermu, Coro i Ferran Tacón (Stamatov, 68’).GOLS:0-1 (1’) Luis Gaudioso.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:Al local Nil i als visitants Yaman i Adrià.T.V.:Al visitant Luis Gaudioso, per doble amonestació (85’).

El Banyoles va veure trencada la seva ratxa d’imbatibilitat de quatre partits seguits –dos empats i dues victòries– amb una derrota (0-1) a casa per la mínima, contra l’Horta, un dels equips més potents de la lliga, que va tercer, en un duel en què el conjunt dirigit per Adam Fontes va oferir una bona versió. Tot i això, els banyolins van acabar sucumbint per culpa d’una diana molt matinera, que va arribar abans del primer minut de joc i que ja no van poder neutralitzar, tot i generar ocasions i arribades sobre la porteria dels visitants, sobretot en una gran segona part.

D’aquesta manera, el gol de Luis Gaudioso, un golàs només començar, va ser absolutament determinant. El futbolista del conjunt barceloní va avançar els seus després de recollir un rebuig de la defensa local a la frontal de l’àrea, acomodar-se la pilota i, encara botant, etzibar una rematada que va anar directa a l’escaire de la porteria de Bartrina. Li va costar, doncs, al Banyoles reposar-se d’aquest cop inicial i la millora va arribar després del descans. Els locals van tancar l’Horta al seu camp i van crear situacions de gol per empatar sense encert, i no van aconseguir moure el marcador.

Hem empetitit un equip que ve de fer ‘play-off’ i va tercer. Només ens ha faltat el gol
Adam Fontes
entrenador del banyoles
És una derrota dura perquè l’equip ha estat molt bé, sobretot en la segona part. Hem fet partit per empatar-lo, fins i tot per guanyar-lo