3a divisió FEF

Bon punt en inferioritat

3a divisió. La Unió esgarrapa un empat de Vilassar gràcies a l’estrena d’Ousman en un matx que va acabar jugant amb nou futbolistes

vilassar 1 figueres 1

VILASSAR:Antonio Montiel, Varese, Canelada, Fran Fuentes, Borges, Edu Domingo (Raúl Torres, 83’), Pluvins, Sergio Mendoza (Javi Eslava, 74’), Eloi, Bakary (Carlos Cano, 68’) i Gonpi.FIGUERES:Romans, Gallardo, Oriol Ayala, Mario (Gelmà, 60’), Genís Balaguer, Bora, Belenchón (Ousman, 60’), Gabri Vidal, Pol Blay, Pepu Soler i Sergio Álvarez (Pol Tarrenchs, 45’).GOLS:1-0 (55’) Eloi. 1-1 (76’) Ousman.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:Als locals Bakary, Sergio Mendoza, Eloi Pena, Gonpi i Pluvins i als visitants Mario, Belenchón, Bora, Romans i Gelmà.T.V.:Directa a Oriol Ayala (43’), del Figueres

El Figueres va aconseguir un puntàs de la seva visita a Vilassar. Els de l’Alt Empordà van acabar el partit jugant amb nou futbolistes després de patir l’expulsió d’Oriol Ayala, tot just en el 43 de la primera meitat, i la lesió de Pepu Soler quan el tècnic Xavi Agustí ja havia fet els tres canvis per corregir la inferioritat i intentar eixugar la diana local d’Eloi (55’). L’estrena golejadora de l’atacant Ousman va rescatar, doncs, un punt d’or per a la Unió, que va aguantar estoicament les darreres embranzides de l’equip local.

La primera meitat va ser igualada, però amb un Figueres poc profund i sense idees per generar futbol ofensiu. A les acaballes del primer acte, el central Oriol Ayala va veure la targeta vermella després d’aturar amb falta un un contra un davant de Bakary. L’entrenador del conjunt altempordanès va moure fitxa i, en el descans, va canviar Sergio Álvarez per Tarrenchs amb la intenció de refer la defensa. En el 55, Eloi Pena va avançar al Vilassar i en el 60, Gelmà i Ousman va entrar al camp esgotant així les substitucions. Amb els locals buscant el segon, Pepu Soler es va haver de retirar lesionat en el 73, però Ousman va fer l’empat ja amb nou futbolistes figuerencs damunt del terreny de joc en el 76. L’últim quart d’hora, la Unió va resistir dempeus i gràcies al treball de tot el bloc, que es va multiplicar en defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)