2a divisió FEF

Salinas respon a la crida

2a divisió B. L’atacant, descartat de la convocatòria contra el Sabadell, va aprofitar l’ocasió contra l’Espanyol B per fer l’1-1 i estrenar-se com a golejador

L’Olot viu atrapat en el temps. Els de la Garrotxa són superiors a la majoria de rivals però els costa sumar de tres en tres, un fet indispensable per aspirar a cotes més ambicioses, un dels objectius fixats pel club, el cos tècnic i els futbolistes. La falta d’efectivitat i els errors no forçats individuals estan penalitzant els olotins, que fan moltes coses bé però senten la frustració de no vèncer. Contra l’Espanyol B, els jugadors dirigits per Raúl Garrido, que va acabar enfadat amb els seus a la roda de premsa posterior al matx, van tornar a evidenciar una falta de gol o efectivitat en la rematada preocupant. Només Álvaro Salinas, en el 91, va poder aconseguir un empat que després del joc mostrat va ser poc valorat. La diana va permetre al futbolista d’Albatera estrenar-se com a golejador de l’Olot en la lliga, una setmana després de no anar ni convocat per al partit contra el Sabadell a la Nova Creu Alta. De fet, abans de sortir al camp en el 69 per Natalio, l’exjugador de l’Hèrcules encadenava tres partits inèdit. “La setmana passada no vaig entrar en la llista però en els dies posteriors vaig entrenar-me molt, vam jugar un partit amistós contra la Marca de l’Ham en el qual vaig fer un gol i el tècnic ha confiat en mi en un dels canvis. He pogut fer l’empat, que evita la derrota i sempre és important”, comentava el jugador alacantí al final del matx contra l’Espanyol B.

Álvaro Salinas, que abans del partit acumulava només 37 minuts al camp, va sentir-se important. “Estic molt content i alleugerit perquè tenia ganes de jugar, entrar a l’equip i fer gol, que és el que m’agrada fer per ajudar els companys”, deia l’atacant, que espera tenir més presència dins l’equip ja en el pròxim partit contra el cuer, el Badalona, diumenge que ve a les 17 h.

EL PROTAGONISTA

En l’últim partit no vaig entrar en la llista però vaig entrenar-me molt, vam jugar un amistós i vaig marcar i el tècnic ha confiat en mi per entrar
Estic molt content i alleugerit perquè tenia ganes de jugar, entrar a l’equip i fer gol, el que més m’agrada
Álvaro Salinas
davanter de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)