2a divisió FEF

El TAD readmet el Reus

Resol. El mateix organisme, que havia denegat la cautelar a l’entitat roig-i-negra i que el va obligar a inscriure’s a tercera, ara anul·la la resolució de la FEF que el va fer baixar de categoria

Cop de volant del Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD). L’organisme que a l’agost va denegar la cautelar al Reus i el va obligar a inscriure’s a tercera divisió, ara ha determinat que el conjunt roig-i-negre ha de ser a segona B. El TAD ha anul·lat la resolució de la federació espanyola que va determinar el descens administratiu del Reus a la tercera divisió, segons ha informat el portal Iusport.

D’aquesta manera, doncs, el Reus hauria de ser readmès en la categoria de bronze, un fet al qual la federació espanyola objectarà ja que la lliga fa vuit jornades que s’està jugant (amb vint equips). El punt de discrepància entre les dues parts és que el TAD considera que la resolució de la federació espanyola respon a un expedient sancionador i que no es van habilitar els mecanismes adients. La federació espanyola, en canvi, diu que no hi ha hagut cap sanció al Reus sinó que, simplement, el conjunt roig-i-negre no ha complert les condicions per ser admès en la competició a causa dels deutes econòmics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)