Territorial

El futbol gironí secunda la vaga de manera àmplia

Aturats. La alineació de la majoria a la denúncia social a conseqüència de la sentència envers als presos polítics i les dificultats previstes de mobilitat fan que els clubs suspenguin l’activitat

A través dels respectius comptes de Twitter i altres comunicats a les pàgines web, la immensa majoria dels clubs de futbol de la demarcació suspendran demà l’activitat per secundar la vaga general fixada. Des que es va conèixer la sentència als presos polítics catalans el passat dilluns, la majoria de clubs de gironins s’han alineat amb la denúncia social que s’ha reactivat a Catalunya. Això, i les previsions en la dificultat de mobilitat que hi pot haver durant el dia ha fet que l’àmplia majoria d’entitats hagin apostat per secundar la vaga i anul·lar tots els entrenaments programats.

El Figueres l’últim en pronunciar-se

Tres dies després que es comuniqués la sentència i davant la incredulitat d’algunes sòcies i socis de l’entitat, el Figueres ha emès avui un comunicat com a resposta a la sentència i davant el dret de vaga general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)