2a divisió FEF

Amb peus de plom

2a divisió B. L’Olot visita el Badalona, cuer i un dels dos equips que encara no han guanyat, amb respecte però amb l’ambició d’allunyar-se’n més

L’Olot visita el cuer, el Badalona (17 h). El conjunt de la Garrotxa vol canalitzar la ràbia i frustració dels darrers tres partits, en què no ha guanyat però ha estat superior als rivals, per sumar tres punts que siguin com una alenada d’aire fresc –en la sèrie última de tres enfrontaments, els olotins han sumat dos punts contra el Sabadell (1-1) i l’Espanyol B (1-1)–. Aquest emprenyament general el va transmetre el tècnic Raúl Garrido, que vol esperonar els seus. “Com en totes les famílies i grups hi ha moments en què crec que és bo reflectir que podem fer les coses millor, simplement. Les estem fent molt bé, fins i tot excel·lent, però es pot tenir l’ambició per acabar de fer-les amb matrícula d’honor. Hem de tenir el punt d’exigència elevat i ser competitius al màxim. En una temporada de 38 partits, hi ha temps per a tot, com enfadar-se i ser feliç”, comenta el tècnic valencià, conscient que el matx contra els badalonins serà complicat. “El de Badalona és un partit difícil. És un rival que vol sortir de la part baixa i quan un vol sortir de baix ho dona tot. Han canviat d’entrenador i el coneixem, és molt competitiu”, diu Garrido, que insistia respecte a l’impacte que suposa el retorn de Manolo González a la banqueta escapulada: “Manolo té experiència en la categoria i ha fet grans coses, precisament en el Badalona. Segur que ens trobarem un equip ordenat, competitiu i agressiu que voldrà guanyar el partit perquè el seu entrenador té aquest caràcter. Qui esperi que jugar contra el cuer serà fàcil crec que viu en una altra galàxia.”

L’Olot buscarà a Badalona la primera victòria fora de casa després de perdre a Castelló (1-0) i la Nucia (2-1) i empatar contra el Cornellà i el Sabadell (1-1). “Volem guanyar a fora, però sobretot perquè el treball i la insistència de tots ens doni fruit. Les distàncies en la taula, per dalt i per baix, són mínimes i si aconseguim fer el pas, tenim possibilitats de jugar per coses bones”, sentencia Garrido, que tindrà la baixa d’Arimany.

LA PRÈVIA

En una temporada de 38 partits hi ha temps per a tot, com enfadar-se i ser feliç. Hem de tenir el punt d’exigència elevat i ser competitius
El Badalona és un rival que vol sortir de la part baixa i quan un vol sortir de baix ho dona tot
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)