3a divisió FEF

L’empat s’escapa de les mans

Una llàstima. Gelmà té l’empat a un gol en l’últim sospir però Casamayor li atura una pena màxima que hauria permès a la Unió esgarrapar un bon punt. Oribe va decidir amb un golàs

Vilafranca 1 figueres 0

VILAFRANCA:Toni Casamayor, Martí Tàpia (Sardà, 45’ (Montserrat, 90’)), Fontanils, Amantini, Illescas, Gerard Boira, Victor Oribe, Xavi Civil, De la Torre (Luca Tremiño, 86’), Eric Via i Sergi Masqué.FIGUERES:Romans, Genís Balaguer, Gallardo, Pol Blay, Pol Tarrenchs, Gabri Vidal, Bora, Modest (Ousman, 85’), Marc Gelmà, Iván Vidal i Duba (Abel Fàbregas, 81’).GOLS:1-0 (77’) Víctor Oribe.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:A Illiescas, Fontanils i Boira.T.V.:Per doble amonestació a Amantini (94’).PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal de Vilafranca.

El Figueres va caure per la mínima contra el Vilafranca, que va fer una bona segona meitat. En el 95’, Gelmà va fallar un penal que hauria suposat l’empat.

La primera meitat va ser igualada, amb les defenses imposant-se als atacs. Tot i això, el Figueres va gaudir d’alguna arribada amb cert perill que va fer treballar Casamayor. En el 6’, Iván Vidal va rematar desviat i en el 17’, Pol Blay ho va provar des de la llarga distància, obligant a desviar a córner el porter. Gabri i Iván Vidal van tornar a fer treballar el porter del Vilafranca, que en la rematada del davanter va intervenir molt bé.

Al contrari que en el primer temps, en què la Unió va mantenir a ratlla l’atac local, en la segona els del Penedès van pressionar de valent. En el 65’, Oribe va fer la centrada, però Fontanils no va arribar a rematar i, dos minuts després, Gallardo va bloquejar magistralment un xut de Civil, que havia robat l’esfèrica en la pressió a Bora. El Vilafranca avisava i Sardà va enviar una pilota al pal després de deixar botar una passada a l’espai (75’), el preludi de l’1-0, quan Èric Via va combinar molt bé amb Oribe i aquest va engaltar un xutàs des de la frontal que es va anar obrint lluny de l’abast de Romans (77’). En el 94’, l’àrbitre va assenyalar un penal per mans d’Amantini, però Casamayor li va aturar la pena màxima al capità de la Unió, Marc Gelmà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)