2a divisió FEF

A les adversitats s’hi fa front

2a divisió B. El Llagostera, després de sumar un punt dels sis possibles a casa, visita aquesta tarda (17 h) el camp d’un Andorra que a Prada de Moles només ha deixat escapar un empat

En les últimes dues jornades a casa, el Llagostera va deixar escapar l’oportunitat de fer un gran salt endavant que deixés l’objectiu de la permanència més que ben encarrilat, però els gironins ja no volen mirar enrere, perquè saben que, tot i sumar només un punt dels sis possibles al municipal contra el Sabadell (0-1) i el Barça B (1-1), van competir d’allò més bé contra dos equips cridats a estar en la zona noble de la classificació. Per això, els d’Oriol Alsina se senten preparats per fer front a les adversitats i avui ho volen demostrar en un partit que encara farà pujar més l’exigència. I és que el Llagostera buscarà treure un resultat positiu aquesta tarda (17 h) del camp de l’Andorra, el segon classificat. “Hem jugat dos partits on les sensacions han estat bones i l’equip ha demostrat que pot competir sempre, però no hem tingut el premi dels punts i ara afrontem un altre partit de màxima dificultat on hem d’estar al nostre millor nivell per intentar sumar”, resumeix el tècnic Oriol Alsina.

L’examen serà complicat per als llagosterencs, ja que l’Andorra ha demostrat en nou jornades que, tot i venir de 1a catalana, vol que el seu pas per la categoria de bronze sigui fugaç. “És una situació irreal, ja que, per exemple, van fitxar un dels nostres millors jugadors [Moussa]. Tenen molta qualitat a les bandes, jugadors amb molta experiència fins i tot a segona divisió A i un punta que està en un gran moment i és un especialista en la definició. Haurem d’estar molt atents a la velocitat dels extrems, que poden arribar per dins o per fora, i les incorporacions dels laterals”, destaca el tècnic d’Arenys del conjunt andorrà, que té molt clar que “acabarà en la zona alta”. A més, per tenir possibilitats de sumar els blau-i-vermells hauran d’intentar fer brillar les seves virtuts en un camp que no s’adapta gaire a les seves necessitats. “Segurament és el camp més gran de la lliga i això els beneficia, a més de l’altitud, que fa que al final del partit el rival pateixi de valent”, comenta Alsina, que per al partit d’avui tindrà la baixa de Pasquina, sancionat amb un partit.

LA PRÈVIA

Tenen qualitat a les bandes, jugadors amb experiència a 2a A i un davanter especialista en la definició. Acabaran a dalt segur
El camp és dels més grans de la lliga i l’altitud fa que els últims minuts siguin molt durs per al rival
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)