Una patacada que fa molt mal

3a divisió. El Figueres s’avança en el marcador, manté l’avantatge fins al 51’, però torna a evidenciar mancances a fora i cau al camp del cuer, un Sants que encadenava set derrotes

Sants 3 Figueres 1

SANTS:Oriol, Sergi, Alberto, Picolo, Miguel (Aleix Lage, 85’), Guille, Sergi Navarro, Fabregat (Sergi Vicente, 80’), David Cura, Josele i Fran Ávila (Juli, 70’).FIGUERES:Romans, Genís Balaguer, Oriol Ayala (Gallardo, 89’), Pol Blay, Joel Arumí, Bora, Oriol Pujadas, Marc Gelmà, Duba (Abel Fàbregas, 80’), Iván Vidal i Ousman (Pepu Soler, 70’).GOLS:0-1 (9’) Duba. 1-1 (51’) Sergi Navarro. 2-1 (66’) Sergi Navarro. 3-1 (87’) Aleix Lage.T.G.:a Fabregat, Oriol Pujadas, David Cura i Bora.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 300 espectadors al camp de l’Energia.

Si bé a Vilatenim la Unió està aconseguint bons resultats, la versió figuerenca a domicili continua evidenciant mancances i desconnexions impròpies per a un equip que no vol patir pel descens de categoria.

El Sants va dominar els de l’Alt Empordà des del primer minut, però Duba va avançar els de Xavi Agustí després de materialitzar molt bé un contraatac (10’). El gol va acomodar una mica el Figueres, que va controlar el rival gràcies al bon treball defensiu –Pujadas fins i tot va estar a punt de fer el segon amb un xut que va sortir fregant el pal (27’).

En la segona part, el Sants va tornar a sortir amb una marxa més però aquesta vegada sí que va trobar el camí de la porteria de Romans. En el 51’, Miguel va forçar un córner i, després del servei de cantonada, Sergi Navarro va aprofitar un refús per empatar el matx.

Un quart d’hora després, Sergi Casals va iniciar una jugada per la banda esquerra que va acabar amb el 2-1 i la remuntada, de nou, gràcies a Sergi Navarro, que va fer esclatar el camp de l’Energia. Al final, la Unió va intentar la desesperada però va descuidar la defensa, un fet que va aprofitar Aleix, que acabava de sortir damunt del terreny de joc, per fer el 3-1 definitiu davant la desesperació de Romans.