2a divisió FEF

Un doblet de Moha deixa el Nàstic en llocs de descens

Sense resposta. L’Espanyol B se sobreposa a dues dianes seguides del conjunt grana

nàstic 2 Espanyol b 2

NÀSTIC:Bernabé, Pol, Juan Rodríguez, Perone, Bonilla, Brugué, Petcoff, Goldar, Ballesteros (Montero, 79’), Habran (Plá, 70’) i Amang (Pereira, 53’).ESPANYOL B:Adri, Pujol, Román, Alejandro, Sòria, Sabater (Iván Gil, 75’), Lozano, Jutglà, Nico, Pau Martínez (Jofre, 80’) i Moha (Manchón, 87’).GOLS:0-1 (39’) Moha. 1-1 (52’) Brugui. 2-1 (58’) Perone. 2-2 (61’) Moha.ÀRBITRE:Tárraga LajaraT.G.:Als locals Goldar, Perone i Ballesteros i al visitant Nico.PÚBLIC:2.907 espectadors al Nou Estadi.COMENTARI:El Nàstic torna als llocs de descens a tercera divisió després d’un altre mal resultat a casa. El davanter de l’Espanyol B, Moha, amb un doblet, va aigualir la remuntada de l’equip de Bartolo en un partit marcat pel fort vent que bufava a Tarragona. La pilota no tenia amo en els primers instants del xoc fins que els dos equips es van decidir a jugar pel terra. L’Espanyol B va començar colpejant amb una diana de Moha fent efectiu el domini del filial periquito en els darrers instants de la primera part. En el segon temps, el Nàstic, per mitjà de Brugui, va sortir més endollat i va obtenir dos gols: el primer, de l’atacant grana després d’una conducció pel carril central; el segon, de Perone rematant un servei de córner. En sis minuts el Nàstic havia capgirat el marcador però Moha va posar l’empat en un lliure directe de bella factura.