2a divisió FEF

L’Olot escenifica un conveni de col·laboració amb el Barça

2a divisió B. Els dos clubs ja fa setmanes que van encetar vincles esportius, i és que, els garrotxins compten amb Arnau Comas i Peque (Barça B) cedits al primer equip

L’Olot ha escenificat aquest matí un conveni de col·laboració amb el FC Barcelona. L’acte, que s’ha fet a la sala de premsa de l’estadi municipal d’Olot ha comptat amb la presència del president de l’entitat garrotxina, Joan Agustí, el responsable de màrqueting i comunicació Jordi Reyes i el director esportiu Sergi Raset.

Els grans eixos de l’acord tenen un caràcter social i esportiu. Pel que fa a l’esportiu, l’Olot podrà gaudir de jugadors en qualitat de cedit que s’han format al Barça però que no tenen la possibilitat de jugar amb el filial també la possibilitat que tècnics de l’entitat garrotxina puguin formar-se i rebre informació del club blaugrana i, per altre banda, el Barça tindrà un dret preferencial per a jugadors que desitgi de l’Olot.

A nivell social, els socis de l’Olot podran gaudir d’entrades per anar a veure el Barça B i altres equips del club blaugrana de diferents seccions. Qui ho vulgui podrà emplenar un formulari a la web del club olotí per demanar les entrades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)