2a divisió FEF

El precedent, un record del tot intranscendent

2a divisió B. Competint a bronze, el Prat ha visitat una vegada el municipal, en l’última jornada del curs 2013/14 i amb l’Olot ja salvat

L’Olot rebrà diumenge el Prat per segona vegada a segona B (a les 17.00 h). Els garrotxins, ja salvats matemàticament setmanes abans, van perdre 1-3 en l’última jornada de la temporada 2013/14 contra un conjunt pratenc que arribava a l’últim duel amb possibilitats matemàtiques de permanència. Els potablava havien de vèncer els olotins –van fer la feina– però necessitaven una derrota del València Mestalla a l’estadi Antonio Puchades de Paterna contra el Sant Andreu. El triomf dels valencians va fe estèril una victòria visitant que no passarà a la història de cap dels dos clubs. En aquell Prat, que va patir molt durant tot el curs, però que va rendir a bon nivell en el tram final –cinc victòries en les últimes vuit jornades–, hi havia futbolistes que han acabat a primera divisió com Àlex Granell i Rubén Alcaraz, coneguts per l’afició del Girona, o Boris Garrós, pretès diversos estius pel propi Olot.

L’actual Prat tampoc travessa pel seu millor moment tot i que els seus números a domicili són prou bons. Els de Dólera són penúltims amb set punts –n’han sumat sis a fora– i, a més, arribaran amb la motxilla d’haver disputat dimecres un partit de copa RFEF amb pròrroga inclosa al Nou Castàlia i amb derrota als penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)