3a divisió FEF

Dembo Batchilly acabarà la temporada al Palamós

3a divisió. L’atacant, que va debutar amb el Peralada diumenge després de 889 dies lesionat, busca més minuts per tornar a la millor versió

El Peralada va anunciar ahir que ha arribat a un acord amb el Palamós per tal que el seu futbolista Dembo Batchilly acabi aquesta campanya jugant al club palamosí. Es dona la casualitat que l’extrem saltenc, natural de Gàmbia, va debutar amb els de l’Alt Empordà diumenge passat contra l’Hospitalet després de 889 dies lesionat, un autèntic calvari per a Dembo, que buscarà minuts al conjunt palamosí de primera catalana per tornar a recuperar la seva millor versió.

Sergio Álvarez, el relleu?

El Peralada perdrà, doncs, un component per al seu atac, tot i que havia estat inèdit fins fa una setmana, i és per això que podria haver contactat amb un relleu per a l’exjugador de l’Olot. Amb poc protagonisme al Figueres, Sergio Álvarez, també amb passat al club de la Garrotxa, podria fer el salt al conjunt xampanyer per injectar competència a l’atac. El davanter veneçolà ha disputat només 45 minuts en les últimes set jornades de lliga i amb el possible canvi d’equip també intentarà acumular més minuts per tornar a ser un davanter determinant en la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)