Territorial

Un bon punt que canvia poc

Divisió d’honor juvenil. El Girona empata sense gols ni ocasions al camp del Cornellà

cornellà 0 girona 0

CORNELLÀ:Carles, Solà, Rubén, Sergio, Gerard, Ot, Javi (Mulero, 30’ (Gonzalo, 89’)), Oriol Pérez, Pablo (Hicham, 75’), Valter i Joel.GIRONA:Joel, Callís, Arnau, Manel, Ignasi, Unai Jódar, Nil, Mate (Castro, 55’), Jandro (Ilyas, 65’), Pau Victor i Suli.GOLS:cap.ÀRBITRE:Alins RodríguezT.G.:Al local Mulero, i als visitants Suli i Castro.PÚBLIC:Uns 250 espectadors al nou municipal de Cornellà de Llobregat

El Girona no va poder encadenar la segona victòria que servís per fer un salt en la classificació, però sí que va poder sumar un bon empat al camp del Cornellà en un partit sense gols que, sobretot, confirma la millora defensiva dels d’Àlex Marsal les últimes jornades –un gol encaixat en tres partits.

El cert és que el partit no va tenir gaire història. I és que d’ocasions els dos equips no en van tenir pràcticament cap de clara. El control del partit el va tenir el Girona, però el Cornellà, que va cedir descaradament la iniciativa, es va mantenir molt ordenat al darrere i no va permetre que els gironins arribessin amb claredat. De fet, els locals van tenir les millors arribades de la primera part amb dos xuts llunyans en jugades aïllades, però Joel va intervenir amb seguretat per evitar el gol. En la segona, el Cornellà va fer un petit pas endavant i va obrir més el partit, però les ocasions van seguir sense arribar, tot i que el Girona va tenir la millor ocasió per desequilibrar el partit en una rematada de cap d’Arnau després d’un servei de banda que va sortir per poc per sobre del travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)