3a divisió FEF

Punt treballat del Figueres

Estrena. En el debut de Javi Salamero a la banqueta, el conjunt figuerenc empata contra el Santfeliuenc, en un partit en què juga 60 minuts amb deu i en què rep fins a tres xuts al pal

figueres 1 santfeliuenc 1

FIGUERES:Embela, Genís Balaguer, Joel, Pujadas (Abel, 80’), Gallo, Ayala, Duba, Bora, Iván, Modest (René, 35’) i Ussman (Marius, 35).SANTFELIUENC:Jaime, Germán, Gerard, Juanjo, Romo, Collado (Porqueras, 78’), Jota, Tena, Gilbert, Sani (Capitán, 68’) i Alfonso.GOLS:0-1 (31’) Romo. 1-1 (61’) Duba.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Als visitants Sani, Collado i Jota.T.V.:Vermella directa a Ayala (30’), del Figueres.

Es manté la bona ratxa del Figueres a Vilatenim. En el debut de Javi Salamero a la banqueta del conjunt figuerenc, relleu del destituït Xavi Agustí, la Unió va aconseguir un treballat empat (1-1), contra el Santfeliuenc, en un partit en què va haver de remar, suar i patir de valent. Aquest punt, a més de sumar, va allargar la sèrie a casa, on el Figueres va encadenar el cinquè partit consecutiu sense perdre.

Tal com va anar l’encontre, el resultat va ser un gran premi per al Figueres, ja que se li van complicar les coses quan, havent passat mitja hora, en una acció va rebre dos cops gairebé letals: primer, Ayala va ser expulsat amb vermella directa per una falta a la frontal sobre un rival que s’encarava a la porteria, i després, en el llançament de la infracció, Romo va marcar i va avançar amb un golàs els del Baix Llobregat.

Amb la inferioritat numèrica i per sota en el marcador, va tocar-li resistir a l’equip local fins al final, que es va endreçar per buscar el contraatac i, tot i tenir problemes per aguantar –el Santfeliuenc va estavellar tres pilotes al pal–, va acabar tenint recompensa. El Figueres va saber treure rèdit del gol de Duba en el segon temps, que en un contraatac de vaselina va fer un empat que ja no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)