Territorial

El Llagostera B no aixeca el cap

1a catalana. El filial llagosterenc no ha aconseguit canviar el rumb amb l’arribada de Vicenç Fernández –dos punts en sis jornades– i veu com la permanència ja és a vuit punts

Després de començar la temporada una setmana més tard que la resta –havia de jugar contra el Reus B en l’estrena– el Llagostera B va perdre els tres primers partits de lliga, una ratxa que va provocar que el club apostés per un canvi a la banqueta amb l’arribada de Vicenç Fernández. La reacció que s’esperava, però, no ha arribat i el filial blau-i-vermell s’està enfonsant cada setmana més en la classificació. De fet, després de perdre al camp de la FE Grama, el Llagostera B continua cuer amb només dos punts, a sis del catorzè, el Júpiter. Els barcelonins, però, baixarien ara mateix com el pitjor catorzè, així que la permanència la marca el Rubí, tretzè amb deu punts, vuit per sobre dels llagosterencs.

Des de l’arribada de Vicenç Fernández, tot i que les sensacions semblen millorar molt a poc a poc cada setmana, el Llagostera B només ha sumat dos punts en sis jornades, amb dos empats contra el Tona i el Parets, els dos equips que l’acompanyen a la zona de descens. A més, el filial blau-i-vermell continua amb un problema evident de gol, i és que després de nou partits només ha estat capaç de marcar dues dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)