2a divisió FEF

El Lleida, un mal negoci per al Llagostera

2a divisió B. Els gironins encadenen cinc derrotes en els duels contra l’equip de la Terra Ferma, que visitarà el municipal en plena forma

La derrota de diumenge al camp del Cornellà (2-1) no ha alterat la normalitat del Llagostera, que encara es troba en una situació més que tranquil·la en la classificació, però com en totes les derrotes la millor medecina és una ràpida reacció. I això els llagosterencs no ho tindran senzill, i és que en les dues pròximes jornades s’enfrontaran als dos primers classificats: el Lleida, que era líder fins dimecres, i el Castelló, que va assaltar el lideratge gràcies als tres punts del partit contra el Vila-real B que va sumar als despatxos.

El repte serà gran, i és que per viatjar a Castàlia amb més tranquil·litat –serà la primera vegada que els llagosterencs visitaran el camp del Castelló– el Llagostera haurà d’aconseguir un resultat positiu al municipal contra un Lleida que les últimes vegades que s’han enfrontat s’ha convertit en la seva bèstia negra. De fet, el conjunt gironí encadena cinc derrotes en els duels directes contra l’equip de la Terra Ferma. O el que és el mateix, el Llagostera no ha sumat ni un punt en un partit contra el Lleida des de la primera volta de la temporada 2013/14, la de l’ascens a segona A, quan va guanyar 2-1 al municipal. En el partit a Lleida, però, el Llagostera va perdre 2-0 i va iniciar una mala ratxa contra els lleidatans que encara dura, després de les derrotes 2-1 i 1-0 a domicili i 0-1 i 2-3 a casa les temporades 2016/17 i 2017/18.

La brúixola, de nou a Lleida

Una de les peces més vitals per a aquest Lleida és el migcampista Marc Martínez, que va vestir la samarreta blau-i-vermella del Llagostera el curs 2016/17. Al conjunt gironí hi va arribar procedent del mateix Lleida i només s’hi va estar un any, però va deixar un molt bon record. Després de jugar el curs següent al Sabadell, el de Navarcles va tornar al conjunt de la Terra Ferma, on juga per tercer curs –en dues etapes– i és determinant al mig del camp, amb dos gols en els deu partits que ha jugat, tots formant part de l’onze inicial.

Temporada 2011/12
Lleida - Llagostera 0-0
Llagostera - Lleida 3-1
Temporada 2013/14
Llagostera - Lleida 2-1
Lleida - Llagostera 2-0
Temporada 2016/17
Lleida - Llagostera 2-1
Llagostera - Lleida 0-1
Temporada 2017/18
Lleida - Llagostera 1-0
Llagostera - Lleida 2-3
BALANÇ: 2V 1E 5D
7 punts de 24 de possibles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)