Territorial

Alsina i Gabri, premiats

8è Dia de l’Entrenador. Els tècnics del Llagostera i l’Andorra, que van ascendir el curs passat, van ser dos dels protagonistes en la festa que dedica la FCF als seus tècnics

La Federació Catalana de Futbol va celebrar ahir el vuitè Dia de l’Entrenador, una jornada que serveix per complementar la formació dels seus tècnics amb xerrades de preparadors de primer nivell i també per guardonar aquells qui van aconseguir èxits el curs passat amb els seus respectius equips. L’ens federatiu va premiar l’entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, per haver aconseguit el campionat de tercera divisió i també el tècnic de l’Andorra, Gabri Garcia, que va ser campió de la primera catalana. Alberto Aybar (Vilassar), Franc Artiga (juvenil del Barcelona) i diversos tècnics del futbol sala (Jordi Barrero, Gerard Pusó, Jordi Gay i Andreu Plaza també van ser reconeguts per l’ens federatiu).

En la jornada d’ahir, van ser diverses les figures que van fer xerrades, com ara Jordi Cruyff, que va explicar la seva experiència entrenant a l’estranger. El tècnic català és al capdavant del Chongqing Lifan xinès, juntament amb el seu ajudant, Carlos Garcia, ahir també present en la jornada. L’entrenador del juvenil de l’Espanyol, Luis Blanco; el tècnic del Madrid, Dani Poyatos; el del Barcelona, Franc Artiga, i el de la Damm, Luis Garcia, van participar en una taula rodona per parlar sobre el futbol base d’elit. Xesco Espar també va ser un altre dels ponents de la jornada amb la seva exposició sobre la gestió emocional dels equips amateurs.

La Gala de les Estrelles, el dia 3

La FCF ha trobat un forat en el calendari per a la celebració de la Gala de les Estrelles. La festa s’havia de fer el passat 14 d’octubre, però finalment es va decidir ajornar-la per la coincidència, durant aquells dies, amb les reaccions posteriors a la sentència contra els presos polítics. D’aquesta manera, Gerard Piqué i Aitana Bonmatí (Barcelona) rebran el 3 de desembre el guardó a millors jugadors catalans de la temporada passada. La gala serà a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm i l’emetrà Esport 3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)