3a divisió FEF

Per mirar cap amunt sense cap pressió

3a divisió. El Peralada i el Banyoles es troben al municipal xampanyer (16.30 h) per mantenir vives les seves bones dinàmiques

Un dels grans centres d’atenció de la jornada es viurà al municipal de Peralada, on el conjunt xampanyer rebrà la visita del Banyoles (16.30 h). El duel entre els dos equips de la demarcació arriba en un moment dolç per als dos equips, que en l’últim mes i mig només han perdut un partit cadascun. “Trobar-te dos equips amb confiança i sense angoixes en aquest moment fa que el partit pugui ser més desinhibit que si et trobes en hores baixes i això beneficia l’espectador perquè els dos equips sortirem a guanyar”, comenta el tècnic del Banyoles, Adam Fontes, que valora el potencial del Peralada: “Té moltes coses bones. Fer un equip començant de zero com han hagut de fer no és gens senzill, però ho han fet molt bé i ara tenen un gran bloc, amb jugadors de moltíssima qualitat que, si els deixes fer, et creen perill. A més, amb Medina, Bertomeu i ara Sergio Álvarez són molt perillosos al davant i complets en totes les línies.”

Els xampanyers volen fer valer l’avantatge que els dona jugar a casa per sumar els tres punts, però són conscients que al davant trobaran un Banyoles que no els ho posarà gens fàcil. “Tots dos arribem en un gran moment i amb ganes de mantenir el ritme, però hem d’aprofitar que juguem a casa. Ells s’ha adaptat molt bé a la categoria, amb el bloc del curs passat, i no ho han posat fàcil a cap rival. Amb pilota són molt atrevits i quan no la tenen és un equip molt intens en la pressió”, analitza el tècnic del Peralada Albert Carbó, que tindrà la baixa del lesionat Sergi Bas.

LA PRÈVIA

Amb pilota són molt atrevits i quan no la tenen és un equip molt intens en la pressió
Albert Carbó
entrenador del peralada
El Peralada té jugadors de molta qualitat que, si els deixes fer, et creen molt perill
Adam Fontes
entrenador del banyoles
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)