2a divisió FEF

L’Olot torna a demostrar la seva valentia i empata al camp del Vila-real B (1-1)

2a divisió B. Els garrotxins han fet un partit molt complet i s’han sobreposat a una diana de Villa en el 28’. Pep Chavarría en el 75 ha fet l’empat que impartia justícia als mèrits olotins

L’Olot ha esgarrapat un bon punt d’un dels camps més exigents de la categoria, el del Vila-real B. Villa ha avançat als groguets en el 28, però després de molta paciència i combinació, els garrotxins han pogut empatar a través de Pep Chavarría (75’). Amb l’empat, l’equip dirigit per Raúl Garrido encadena set jornades sense perdre –cinc empats i dues victòries.

L’Olot ha sortit al terreny de joc del Vila-real B disputant la pilota al filial groguet i dominant moltes facetes del joc. Als olotins els ha mancat profunditat i generar ocasions clares com si ho han fet els locals, quan gairebé en la mitja hora de joc, una centrada d’Edu Adell l’ha rematat molt bé de primeres Villa, que ha guanyat la marca a Carles Mas i ha afusellat Pol Ballesté (28’). Els de la Garrotxa no han encaixat del tot bé el cop del gol i han necessitat una estona prudencial per recuperar-se i tornar a carburar.

En la segona part, l’Olot ha tornat a sortir molt bé i ha dominat a un dels rivals més potents de la categoria, però els de Raúl Garrido no han estat prou efectius a l’hora de superar la línia defensiva. I és que, només a través de la pilota aturada i els corners, els olotins generaven cert perill. El Vila-real B, gairebé sense atacar, ha tingut però una bona ocasió en el 56 quan Baena ha encarat sol a Ballesté, però el porter de l’Olot ha pogut refusar la rematada (56’). Els de la Garrotxa han estat pacients i en el 75, una bona combinació entre Pep Chavarría, Hèctor Simón i Salinas ha acabat amb l’esfèrica a dins de l’àrea pel figuerenc, que ha batut al porter amb un xut creuat.

En els minuts finals del partit, els groguets han pressionat molt més als olotins, que s’han defensat bé firmant un punt de molt valor a la ciutat esportiva del Vila-real, tot i que Xumetra podia haver decantat la balança a favor de l’Olot en l’últim sospir després d’una gran jugada de Pedro del Campo.