Territorial

L’Ebre capgira un 0-1 al Girona i el deixa tocat

Div. d’honor juvenil. El conjunt gironí es va avançar ben aviat però el cuer, que encara no havia guanyat cap partit, el va acabar superant

ebre 2 girona 1

EBRE:David, Cuenca, Aarón, Cirac, Corellano, Marcos, Aisa, Nieto, Paul (Mario, 66’), Xeu (Manu Jiménez, 60’, David Jaria, 89’)) i Daniel Rivas (Bempong, 45’).GIRONA:Joel, Èric Callís, Arnau, Manel, Ignasi (Èric Monjonell, 85’), Unai (Dani Peña, 70’), Ilyas (Mateo, 60’), Nil, Turmo, Víctor (Álex Pérez, 79’) i Suli.GOLS:0-1 (5’) Manel. 1-1 (35’) Paul. 2-1 (53’) Xeu.ÀRBITRE:C. Lisandru.T.G.:Nieto, Daniel Rivas, Xeu, Marcos, Cirac; als visitants Suli, Manel i Arnau.T.V.:cap.

L’equip juvenil del Girona va perdre al camp del cuer, l’Ebre, que després de deu jornades encara no havia guanyat cap enfrontament de lliga (2-1). Els gironins es van poder avançar ben aviat en el marcador gràcies a una diana de Manel després d’un córner però els aragonesos van capgirar el desavantatge en un matx per oblidar dels blanc-i-vermells que queden en una posició incòmoda en la classificació, ja que si avui l’Atlético Villacarlos, el proper rival la setmana vinent a Vilablareix, guanya el Cornellà cauran en descens.

El partit va començar de meravella per al Girona, que després d’un córner i un posterior refús, Manel va controlar l’esfèrica dins de l’àrea i va superar el porter local. Poc després de la diana, Ilyas va poder fer el 0-2 que hauria deixat gairebé fora de combat el contrincant. L’enfrontament, lleig i sense història, va tenir un gir inesperat en el 35’, quan el porter del Girona va regalar a Paul l’empat després d’una imprecisió en una cessió i el posterior intent de driblar el rival.

L’empat còmic va fer mal als gironins, que tot i això van estavellar una pilota al pal a través d’un xut de Suli (44’).

Poc després de començar la segona part, Xeu va culminar la remuntada de l’Ebre després d’aprofitar una pilota filtrada a l’interior de l’àrea gironina i creuar una rematada lluny de l’abast de Joel (53’).

Amb el 2-1, el Girona va passar a dominar el partit però sense trobar la fórmula per penetrar en la defensa aragonesa. Les constants centrades, rebutjades pels defensors, i la falta de fluïdesa en l’última passada van impedir als d’Àlex Marsal moure el marcador i, després de tres jornades, van tornar al camí de la derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)