3a divisió FEF

El Peralada s’endú el duel contra un gran Banyoles (1-0)

Per la mínima. Un gol de Cunill a la sortida d’un córner abans del descans dona el triomf als xampanyers, que han patit fins l’últim moment

El Peralada s’ha endut el duel de la demarcació gràcies a un gol de Cunill abans del descans que ha decidit un matx on els dos equips han demostrat un gran nivell, i és que en la represa el Banyoles ho ha intentat gairebé tot per trobar el gol de l’empat.

La primera part ha tingut moltíssima intensitat i igualtat. Amb els dos equips intentant sortir des de darrere, el Peralada ha estat més efectiu en la pressió, però tot i això els dos equips han tingut bones ocasions per obrir el marcador. Qui ho ha aconseguit, just abans d’arribar al descans, ha estat el Peralada amb un gol de Cunill, que ha rematat un córner servit per Ritxi.

En la segona part el Banyoles ha dominat el partit. Els d’Adam Fontes han tingut el control de la possessió i no han concedit pràcticament res al Peralada, però tot i això no ha aconseguit generar grans ocasions de perill perquè els xampanyers s’han defensat amb ordre i solidesa. La més clara l’ha tingut Moha en el temps afegit, però el marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)