La Unió s’estrena a fora

De prestigi. El Figueres guanya al feu de l’Horta i en el segon partit de Javi Salamero a la banqueta suma el primer triomf a domicili

HORTA 1 FIGUERES 3

HORTA:Yamandu, Peke (Joan Ines, 58’), Sergio Castillo, Arnau Campeny, Joan Vives (Mateo, 71’), Luis Gaudioso, Marc Rio, Gerard Nolla (Ferran Tacon, 58’), Narcís Barrera, Bermúdez i Coro.FIGUERES:Roman, Pol Tarrenchs, Marius, Joel, Gallo, Ivan (Ousman, 76’), Duba (Pujadas, 86’), Bora, Abel (Gabri, 67’), Pol Blay i Genís Balaguer.GOLS:0-1 (6’) Ivan. 1-1 (23’) Barrera. 1-2 (29’) Pol Tarrenchs. 1-3 (82’) Ousman.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.T.G.:als locals Joan Vives i Narcís Barrera i als visitants Bora, Ivan i Duba.

El Figueres va assolir ahir al feu de l’Horta la primera victòria a fora de casa, i va aconseguir tres punts importants en el segon partit de Javi Salamero al capdavant. El matx (1-3) va posar-se de cara aviat per als figuerencs, ja que en el minut 5 Duba va provocar un penal que va significar el 0-1 després que Ivan Vidal transformés la pena màxima. Aleshores, per sota en el marcador, el conjunt local va acostar-se més a la porteria de Roman, a la qual va arribar amb perill, i en el minut 23 una jugada individual de Narcís Barrera va acabar en l’empat a un.

La reacció del Figueres va ser ràpida i sis minuts més tard es va tornar a avançar mitjançant Pol Tarrenchs. El capità va aprofitar una errada del porter de l’Horta per anotar el segon gol per a la Unió. Fins al descans, va haver-hi alternatives per als dos equips sense encert a la porteria i el marcador no es va alterar.

La segona part no va tenir un clar dominador i en el tram final, en el minut 76, els visitants van sentenciar. Ousman, revulsiu, va marcar només sis minuts després d’entrar al camp i va segellar una victòria prestigiosa contra un rival que mirava amunt en la classificació.