2a divisió FEF

El líder perd la seva condició

Per la mínima. El Lleida es defensa bé durant bona part del matx però acaba derrotat a Llagostera fallant, també, un penal

llagostera 1 lleida 0

LLAGOSTERA:Marcos; Dalmau, Lucas, Diego, Maynau; David García, Magallán; Cortés (Kuku, 64’), Gil (Pol Gómez, 76’), Nahuel (Pasquina, 89’); i Sascha.LLEIDA:Pau; José Ruiz, Luso, Simic, Joan Oriol; Adri León (Cano, 79’); Abel, Eder, Xemi, Liberto (Alpha, 66’); i Raúl.GOLS:1-0 (69’) Magallán.ÀRBITRE:Gálvez Rascón.T.G.:Als locals García, Magallán, Lucas i Sascha, i als visitants León i Luso.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Lleida va perdre el lideratge del grup en favor del Castelló després de caure derrotat contra el Llagostera en un xoc marcat pel joc directe. Els de la Terra Ferma, de fet, van ser qui més vegades van ser a prop del gol, amb un penal fallat inclòs que hauria servit per empatar el partit, però l’encert de cara a porteria només el va tenir l’equip d’Alsina, que va desequilibrar la balança quan quedaven vint minuts amb una rematada de cap de Magallán en una acció de servei de banda. En la jugada següent, Eder va disposar del xut des dels onze metres després d’una falta rigorosa, però Eder el va enviar fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)