2a divisió FEF

El Cornellà remunta un 2-0 però es queda amb la mel als llavis

De penal. El blaugrana Monchu posa l’empat des dels 11 metres en el temps afegit

barcelona b 3 cornellà 3

BARCELONA B:Puig, Morer (Ilaix, 90’), Mingueza, Puig, Collado, Monchu, Carles Pérez, Hiroki (Saverio, 78’), Araujo, Jandro (Marqués, 69’) i Akieme.CORNELLÀ:Ramón, Prats, Barro, Javi, Eloy, Fer Pina, Leo, Cristián, Nana, Pablo (Becerra, 70’) i Lobato (De Baunbag, 79’).GOLS:1-0 (10’) Carles Pérez. 2-0 (22’) Hiroki. 2-1 (35’) Leo Ramírez. 2-2 (43’) Eloy Gila. 2-3 (87’) Becerra. 3-3 (92’) Monchu, de penal.ÀRBITRE:Fernández Buergo.T.G.:als locals Araujo, Puig i Jandro; als visitants Prats i Javi.PÚBLIC:2.577 espectadors al Johan Cruyff.COMENTARI:El Cornellà va saber reaccionar a les dues dianes en contra i quan quedaven 3 minuts per al final va aconseguir avançar-se. Però un penal dubtós de Ramon sobre Araujo va canviar el signe del partit i va deixar l’empat en el marcador, gràcies a la conversió de Monchu. En el còmput general, els dos equips es van repartir una part per a cadascun. El Barça va començar colpejant gràcies a una jugada col·lectiva rematada per Pérez i a un contraatac llançat per Puig que Hiroki va fer pujar en el marcador. Leo Ramírez va apropar els verds en el marcador i, abans del descans, Gila va posar l’empat definint amb la dreta. Becerra en un córner va capgirar el xoc però Monchu va establir l’empat.