2a divisió FEF

L’Olot empata al Rico Pérez sense gols

2a divisió B. Els de Raúl Garrido no han aprofitat la tensió inicial d’un Hèrcules que s’ha animat amb el pas dels minuts i ha tingut bones ocasions per endur-se la victòria

L’Olot tenia una bona oportunitat per sumar els tres punts al Rico Pérez després d’una setmana convulsa per un Hèrcules en crisi, però li ha faltat tenir una marxa més per aprofitar la tensió del rival i el partit ha acabat amb empat a zero. De fet, els de Garrido no han generat gaire res mentre que l’Hèrcules sí que ha tingut bones ocasions però ha topat amb un bon Ballesté.

Els olotins han començat amb una marxa més que ha servit per generar encara més dubtes a un Hèrcules tocat que no parava de rebre xiulets dels seus aficionats, però els de Garrido no han aconseguit aprofitar. De fet, amb el pas dels minuts els locals han capgirat el guió i ha tingut tres clares ocasions per obrir el marcador. Les tres han estat de Benja, però en les tres qui s’ha lluït ha estat Ballesté per evitar el gol.

En la segona part el guió no ha canviat gaire. L’Olot no ha aconseguit tenir el control i els minuts s’han anat consumint sense que passés gran cosa tot i que l’Hèrcules ha trepitjat sovint l’àrea e Ballesté, que ha hagut de tornar a firmar bones intervencions. Els de Garrido només han generat perill en dues accions de Xumetra i una rematada de cap de Pedro que ha salvat Falcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)