2a divisió FEF

El Llagostera treu un punt del Camilo Cano (0-0)

2a divisió B. Els llagosterencs han resistit el domini de La Nucía concedint molt poques ocasions i encadenen quatre partits sense conèixer la derrota

El Llagostera tornarà de la seva visita a La Nucía amb un punt a la butxaca després d’un partit sense gols on ha passat ben poca cosa durant els noranta minuts, però que serveix als d’Alsina per encadenar quatre partits sense perdre.

El Llagostera ha hagut de jugar la primera part a veure-les venir, i és que els locals han tingut el control absolut del partit amb possessions molt llargues que han obligat als d’Alsina a replegar-se a camp propi. Tot i això els blau-i-vermells –avui de negre– han mantingut l’ordre i han concedit molt poques ocasions de perill. De fet, La Nucía només ha posat a prova Marcos amb dos xuts de Fran Moreno, un a la sortida d’un córner i un altre en un contraatac just abans del descans.

En la represa el guió no ha canviat gairebé gens. El Llagostera ha intentat tenir més pilota però no ho ha aconseguit i els locals han tornat a dominar el partit tot i no generar gaire perill. En els últims minuts, però, els llagosterencs s’han quedat amb deu per l’expulsió de Gil i La Nucía ho ha aprofitat per fer un pas més endavant, tot i que insuficient per fer perillar un empat prou positiu pel Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)