2a divisió FEF

El Llagostera, amb un onze de gala definit

2a divisió B. Alsina ha consolidat l’alineació després de moltes proves, tot i que perdrà Gil per al partit contra l’Olot per l’expulsió a La Nucía

En el primer tram de temporada el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, no va parar de fer proves per mirar de trobar les onze peces que més rendiment li oferissin sobre el terreny de joc –en total hi ha 21 futbolistes que han estat titulars en algun partit– i finalment sembla haver trobat la fórmula, l’onze de gala dels blau-i-vermells que els aficionats poden començar a recitar de memòria. Marcos a la porteria, Dalmau –ho ha jugat tot des que va arribar– i Maynau als laterals, Lucas i Diego a l’eix de la defensa amb David García i Magallán per davant, Nahuel i Cortés a les bandes i Gil fent d’escorta de Sascha al davant. L’aposta per aquest onze s’ha consolidat de manera que ha començat tres dels darrers quatre partits, contra el Lleida i el Mestalla a casa i diumenge al camp de La Nucía. A més, el partit que no van jugar aquests onze, al camp del Castelló, va ser per obligació, i és que només hi van faltar Lucas Viale i Sascha perquè estaven sancionats. Els grans damnificats han estat Crespo –una lesió l’ha condicionat–, Aimar i Noel, que sovint eren titulars però que han perdut protagonisme les darreres setmanes.

Un canvi obligat

L’onze de gala sembla definit, però el que és segur és que Alsina no el podrà alinear contra l’Olot per tercer partit consecutiu, i és que Gil no podrà jugar després de veure la vermella al camp de La Nucía. El mitjapunta osonenc es perdrà així el primer partit de la temporada, perquè fins ara era un dels tres jugadors que havien estat titulars en tots els partits del curs –Marcos i David García són els altres dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)